Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Parayı item haline getirmeyi gösteren Fferittemel37 e teşekkür ederim
Parayı item haline getirmek için es_extended/server/classes/player.lua dosyasını açıyoruz. Ve şu kodları değiştiriyoruz.
bu kodu
Kod:
self.getMoney = function()
return self.player.get('money')
end
alttaki kodla
Kod:
self.getMoney = function()
local money = self.getInventoryItem('cash')
if self.player.get('money') ~= money.count then
self.player.set('money',money.count)
end
return money.count
end
bu kodu
Kod:
self.addMoney = function(money)
money = ESX.Math.Round(money)
if money >= 0 then
self.player.addMoney(money)
else
print(('es_extended: %s attempted exploiting! (reason: player tried adding -1 cash balance)'):format(self.identifier))
end
end
self.removeMoney = function(money)
if money >= 0 then
self.player.removeMoney(money)
else
print(('es_extended: %s attempted exploiting! (reason: player tried removing -1 cash balance)'):format(self.identifier))
end
end
bununla değiştirmelisiniz
Kod:
self.addMoney = function(money)
if money >= 0 then
self.addInventoryItem("cash",money)
end
else
print(('es_extended: %s attempted exploiting! (reason: player tried adding -1 cash balance)'):format(self.identifier))
end
end
self.removeMoney = function(money)
if money >= 0 then
self.removeInventoryItem("cash",money)
end
else
print(('es_extended: %s attempted exploiting! (reason: player tried removing -1 cash balance)'):format(self.identifier))
end
end
Sonra inventoryi kurmaya geçebiliriz mysql datanızdan items tablosunu silin. Sonra disc-sql'i datanıza okutun dosyaların startlarını verdiğinizde tamamdır.
start verme sırası
disc-base
disc-ammo
disc-inventoryhud
ilk olarak es_extended/config.lua
Config.MaxWeight değerini disc inventory player maxweighti ile eşitlemelisiniz standart 100 Config.MaxWeight = 100 bu kodla da item verme işlemini yapabilirsiniz.
Kod:
if xPlayer.canCarryItem("itemadı", itemmiktarı) then
xPlayer.addInventoryItem("itemadı", itemmiktarı)
else
burayada eğer itemi taşıyamazsa vereceğiniz bildirimi eklemelisiniz.
end
Paylaşımın için teşekkürler, konuyu paylaşıp sürekli bir destek halinde olduğun ve konu fazla hit aldığı için sabite çekiyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
karpuz son olarak polis mesleğine aramayı entegre edemedim forumdaki konulardan bakarak yaptım ama olmadı biliyorsan yardımcı olur musun /search yazdıgımda karşımdakinin envanteri açılıyor ancak itemlerini göremiyorum