Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
o kod bir örnek direk kullanamazsın kendine göre düzenlemen gerekiyor sen nereye eklemek istediğini yazarsan daha kolay yardımcı olabilirim.
kullanıma örnek
Kod:
local xPlayer = ESX.GetPlayerFromId(source) -- bu işlemi yaparak oyuncuyu belirliyoruz
if pickup.type == 'item_standard' then
if xPlayer.canCarryItem(pickup.name, pickup.count) then - burada oyuncunun itemi taşıyabilirliğini test ediyoruz
xPlayer.addInventoryItem(pickup.name, pickup.count)-- burada da itemi ekliyoruz
TriggerClientEvent('esx:removePickup', -1, id)
end
end
weight ağırlık itemin ağırlığı yani onu -1 yapmayacaksın. Max yazan yere stacklenecek değeri yazacaksın mesela 100 tane üst üste konsun dersen maxı 100 veya istediğin bir değer işte
komple ver komutu kaldırılmış bende geri eklemedim Fivemtürk inventory buradaki envantere pek ellemedim dediğim gibi sadece weight sistemi yazmaya çalıştım.
denemedim bilmiyorum yani burada kimseye garantide vermedim önce discworldZanın paylaştığı envantere weight sistemi yazdım sonrada Forumda paylaşılan envantere entegre ettim. Garantili bir şekilde çalışıyor olsa bedava dağıtmazdım ha gerçi bu haliyle bile alan bulunur kesinde neyse. Eğer bir bug gördüysen yaz çözüm arıyorum ben zaten eminim başkaları da yardımcı olacaktır. Şimdi bakınca gördüm weight sistemi sattığını eğer satış kaygısıyla bunu yazdıysan komik :/
Hocam herhangi bir kötülemede bulunmadım, evet bu işi sorunsuz bir şekilde çözdüm ama herhangi bir kaygım yok herkes yapsın piyasa büyüsün isterim.Hatta paylaşım hoşuma bile gitti .d. Piyasada paket çalıp 2 script ekleyip kendine devoloper diyen herifler varken forumlarda birşeyler yapıldığını görmek hoşuma gider.