Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herhangi bir envanter kaydederken disc-inventoryhud:RegisterInventory bu komutla belirtirken yani slottan sonra maxweight belirtmelisin örnek deki gibi.
o hata da benim mytich_notifyle eklediğim yeterli alan yok! bildiriminin hatası onu düzelttim cb yi true yapmamışım. şuan envanteri mantık çercevesinde config ayarlarını yapıyorum ve gereksiz eventleri kaldırıyorum ne kadar sürer emin değilim ama yakında daha temiz olacak.
galiba benim isimlendirmem yüzünden oluşan bir sorun şunu yapıp bir denesene. disc-inventoryhud/html/js/inventory.js girip. setupweight(items, 'player') bunu bulup şununla değiştir setupweight(items, 'invnetory1') sonra en aşağıda if (invtowener == 'player') { bunu bulup alttakiyle değiştir. if (invtowener == 'invnetory1') {
galiba benim isimlendirmem yüzünden oluşan bir sorun şunu yapıp bir denesene. disc-inventoryhud/html/js/inventory.js girip. setupweight(items, 'player') bunu bulup şununla değiştir setupweight(items, 'invnetory1') sonra en aşağıda if (invtowener == 'player') { bunu bulup alttakiyle değiştir. if (invtowener == 'invnetory1') {