Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
karpuz hocam ellerinize sağlık öncelikle evet sizden yana bir sıkıntı yokta bazı fonksiyonları kendimiz değiştirmek zorunda kalıyoruz. Birde yukarıda attığım market sorununa göz atabilirmisiniz sizden ricam server kısmında bir hata ile karşılaşıyorum ve marketlerden item alamıyorum.
birazcık kurcaladım ve yaptım teşekkürler fakat şu sağ alttaki envanteri gidermek için extended'da ne arayıp yorum satırına çevirmem gerektiğini anlayamadım
CreateThread(function()
while true do
Wait(0)
if IsControlJustReleased(0, 289) then
if IsInputDisabled(0) and not isDead and not ESX.UI.Menu.IsOpen('default', 'es_extended', 'inventory') then
ESX.ShowInventory()
end
end
end
end)
karpuz hocam ellerinize sağlık öncelikle evet sizden yana bir sıkıntı yokta bazı fonksiyonları kendimiz değiştirmek zorunda kalıyoruz. Birde yukarıda attığım market sorununa göz atabilirmisiniz sizden ricam server kısmında bir hata ile karşılaşıyorum ve marketlerden item alamıyorum.
Extendedmode kullanıyorum şuanda es_extended ile değiştirsem hata alırmıyım ? Ayrıca ikisinin arasında ne fark var hangisini kullanalım sizce ve extendedmode kullanacaksak esx_clotheshop gibi scriptleri nasıl çalıştıracağımızı anlatırsanız sevinirim
Extendedmode kullanıyorum şuanda es_extended ile değiştirsem hata alırmıyım ? Ayrıca ikisinin arasında ne fark var hangisini kullanalım sizce ve extendedmode kullanacaksak esx_clotheshop gibi scriptleri nasıl çalıştıracağımızı anlatırsanız sevinirim
eski sürümden kastım esstantilemode kullanmayı bırakmadan önce
extendedmode ile es_extended geliştiricileri farklı arasındaki farklar en basit olarak extendedmode steam hexini kullanırken es_extended rockstar id olması lazım yanlış hatırlamıyorsan onu kullanıyor. bunun gibi basit farkları var ama bunlar eski sürüme uygun scriptlerde hata sebebi olabiliyor eğer eski versiyon es_extendeda uygun bir scripti yeni sürümde kullanmak istiyorsan bunu ben tek tek fixleyemem maalesef onu kendin bulup yapmalısın veya direkt yeni sürüme uygun scripte kullanabilirsin senin tercihin ben bir şey diyemem.
buradaki değişiklikleri doğru yaptığına emin misin hatanın kaynağı büyük ihtimalle if player.getMoney() >= data.originItem.price * data.originItem.qty then getmoney