Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilmiyorum ama büyük ihtimalle kullandığınız scriptin server/main.lua 75 satırındaki kullandığı fonksiyonla alakalı. getbank olayı kalktı diye hatırlıyorum
zaten oyuncu belirlemiştir örneğin xPlayer xPlayer.getAccount('bank') şöyle alabilirsinde miktarını mı alman lazım emin değilim miktar istiyorsa xPlayer.getAccount('money').money
senin verdiğin dosyalarla sıfırdan başlayıp script falan ekleyecektim fakat, ilk olarak sağ altta da bir menü açılıyor ve ilk silah denememde sağ alttaki inventory'de çıktı fakat asıl env'imizde gözükmedi, gelmedi yani. birkaç denemeden sonra silah artık sağ alttaki yere de gelmiyor yardımcı olacak var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 15669
senin verdiğin dosyalarla sıfırdan başlayıp script falan ekleyecektim fakat, ilk olarak sağ altta da bir menü açılıyor ve ilk silah denememde sağ alttaki inventory'de çıktı fakat asıl env'imizde gözükmedi, gelmedi yani. birkaç denemeden sonra silah artık sağ alttaki yere de gelmiyor yardımcı olacak var mı?
ben kendim hazırladım özel olarak nasıl kötü olur şimdi çok üzüldüm bakın hay allah ya sanki illa onu kullanacaksın dedik istediğini kullan olmayan fonksiyonlar hangileri mesela ?
birazcık kurcaladım ve yaptım teşekkürler fakat şu sağ alttaki envanteri gidermek için extended'da ne arayıp yorum satırına çevirmem gerektiğini anlayamadım