Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Selamlar, Karakter yapmadan önce Doğduğumuz yere iniyor ve sonra oyun donuyor bunun hatasını çözebilcek biri varsa discorddan ulaşabilirmi Discord:
ム Emir#0058
[QUOTE = "Bloood, post: 158726, member: 7283"]
SQL should also have a whitelist, you can add it from below.
[/ QUOTE]
how i can solve this Allowlist kaydınız bulunmamakta.
RL-Core içinden grepwin veya notepadın dosya aratma aracıyla "Whitelist kontrol ediliyor" cümlesini arat kanka bulduğu dosyaya gir zaten hangi kod satırını silmen gerektiğini anlarsın orda.
RL-Core içinden grepwin veya notepadın dosya aratma aracıyla "Whitelist kontrol ediliyor" cümlesini arat kanka bulduğu dosyaya gir zaten hangi kod satırını silmen gerektiğini anlarsın orda.
ben yaptım girdim karakterimi falan da seçtim ondan sonra tamam dedim siyah yükleme ekranı geldi bi 5-10 dk dır bekliyorum yardım ede bilir misin acaba bakıyorum cmd ye server WHOOP (1) diye bişey yapıyor 3 dk geçiyor WHOOP (1) diyor f3 basıyorum açıyor envanterde açılıyor ama yükleme ekranında kaldı ne yapmam gerekiyor ?
ben yaptım girdim karakterimi falan da seçtim ondan sonra tamam dedim siyah yükleme ekranı geldi bi 5-10 dk dır bekliyorum yardım ede bilir misin acaba bakıyorum cmd ye server WHOOP (1) diye bişey yapıyor 3 dk geçiyor WHOOP (1) diyor f3 basıyorum açıyor envanterde açılıyor ama yükleme ekranında kaldı ne yapmam gerekiyor ?
ben yeni başladığım için bu işlere pek bilgim yok ondan dolayı soruyorum yinede teşekkür ederim şimdi beklemem gerek değilmi yani o script ler yükleniyor diye galiba ?