Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konudan prim kasma yalak kimsin nesin belli değil ismi bilinmeyen sünepe birisin kendini mi gösteriyosun burda sallayarak millete , gel dcden konuşalım diyorum burdan yazmaya devam ediyosun paşam
MBLCİM neden herkeze kimliklerine bakmadan sallıyorsun çözemedim ve ayrıca laf attığın adamlar senle aynı yaşta ne olur bir şeye emin olmadan yazı yazma sana göre değil bence
Canım kankam biz kitlemizi saldırı ordusu olarak kullanmadığımız için burda yoklar saldırı ordusu olarak kullansaydık senin tarafındakiler gibi olurdu
git rainbow felan oyna sen takma kafana.
Canım kankam biz kitlemizi saldırı ordusu olarak kullanmadığımız için burda yoklar saldırı ordusu olarak kullansaydık senin tarafındakiler gibi olurdu
Kanka yani beraber çalıştık çoluk çocuksun tatlım Sende konuyu sal seni alakadar eden bişey yok boş yere yoruyorsun kendini çiğköfte yemeye devam et 200gram çiğköfte
Kanka yani beraber çalıştık çoluk çocuksun tatlım Sende konuyu sal seni alakadar eden bişey yok boş yere yoruyorsun kendini çiğköfte yemeye devam et 200gram çiğköfte
Kanka çalıştıkmı dedin sen ,sen değil biz çalıştık a*ına k*yayım yok onu yap yok bunu yap iflahımız kuruyo sana yardım edicez diye senin yaptığın tek şey acılı çiğ köfte yemek ve mikrafonun dibine yaklaşıp nektariyi şaplata şaplata yemek kanka