Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çalışmaması normal çünkü nerden baksan bütün scriptlerin temeli ona atalı hataları almanın sebebi stoplayıp girmen şuan arkadaştan destek bekliyorum ben wl kapatmak için sende wlyi kapatıp girersen bütün scriptlerin çalışcağını düşünüyorum.
çalışmaması normal çünkü nerden baksan bütün scriptlerin temeli ona atalı hataları almanın sebebi stoplayıp girmen şuan arkadaştan destek bekliyorum ben wl kapatmak için sende wlyi kapatıp girersen bütün scriptlerin çalışcağını düşünüyorum.
selam dostum başarılı bir paylaşım olmuş, burdan pakette en çok emeği geçen mbl'ye selamlar olsun ellerine sağlık. ek olarak da bir şey eklemek istiyorum, paketi paylaşınca bize zarar vermiş olmuyorsun. sonuçta paketi biz sıfırdan yapmadık değil mi ufaklık
bir sorun bitti diğer sorun geldi :/ şimdi de böyle kalıyorum hud gidip geliyor falan yardım edebilicek varmı adam gibi girebilen pakete ? şimdiden teşekkür ederim yardım edenlere yarın sabah bakıcam tekrardan