Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paylaşılacak gibime gelmiyor En azından gelişmeler hakkında bilgi vermen ya da atılıp atılmayacağını bildirmen gereklidir diye düşünüyorum. Bu kadar insanı bekletmenin bir anlamı yok bence.
Paylaşılacak gibime gelmiyor En azından gelişmeler hakkında bilgi vermen ya da atılıp atılmayacağını bildirmen gereklidir diye düşünüyorum. Bu kadar insanı bekletmenin bir anlamı yok bence.
Dostum bence ilgiyi farklı yerlerde ara ve konunu kapat. Bu kadar kişiyi bekletmenin bir anlamı yok. Ne dönüş yaptığın var ne güncellemelerden, durumlardan haberdar ettiğin var.
knkm derdiniz ne hepiniz adamla paylasmassa paylasmaz belki isi vardir ? Ne kadar zor olabilir diyorsun eger senin icin zor degilse kendinde yapabilirsin burda nöbet tutacagina.
kimsenin üstüne gitmiyorum ama bir mücde olarak gelen bir fiyasko gibi geldi. 2 hafta olmuş hala ortada ekleme bile yok. bak paylaşım değil ekleme dahi yok. benim için değil insanlar burada sıraya girdi.
Adamin Envanteri Kendine knk fikrini degistirmis olabilir sizde yapimi 2-3 gun suren biseye satin almaya kalksan 500 tl ye alicagin biseye bu kadar hevelsenme bence hayatinda.
Dostum bence ilgiyi farklı yerlerde ara ve konunu kapat. Bu kadar kişiyi bekletmenin bir anlamı yok. Ne dönüş yaptığın var ne güncellemelerden, durumlardan haberdar ettiğin var.