Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fivemden anlamayanlar burda bana laf atıyor bende ona gıcık oldum daha 2 . Sunucusunu açıyor sunucunuzu çektirmek için eklenmeli olan ve eklenmeli olan şeyi söylüyorum gelmişsiniz köpek gibi davranıyorsunuz 5 kuruş aldığım yok pakette verdim kıyamadım da ondan sonra size sunucunuz çeksin diye bence eklemeyel diyorum hayvan gibi geri dönüş alıyorum o zaman vericeksin 200 TL mi alacaksın paketi sonra konuşucaksın
ahaha Orions RolePlay founder olarak şunu diyorum her konunun ss imiz mevcut arkadaş bize bunu bedava veriyor 1 hafta civarı arkadaşla çalışıyoruz sonradan kendisi dediğimiz işleri yapmıyor sanki o founder biz dvmiş gibi davranıyor bizde paran neyse verelelim fixle git diyoruz para istemiyorum diyor + bize ait olan hem roleplay discordunu hemde log discordunu patlatıyor. Ve arkadaş burda Bölye yalan haber yapıp ismimizi zedeliyor