Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket Ücretli sattığım paket artık ücretsiz DİSC

specified key was too long max key length is 767 bytes sql i okuturken aldığım hata
Ölünce itemler gitmiyor fotoğrafları kalıyor esx ambulance job değiştim olmadı nasıl çözebiliriz
Arkadaşlar açıkçası sorunlarınızın nedenini bilmiyorum destek vermediğimi açıkladım ama Discord sunucumda çok arkadaş geldi ve yardım istedi elimizden geldiğince yardım ettik ama şuan v2 paketini hazırladığımız için destekleri kapattık.Database hatasını discorddan 2 kişi daha aldı çözdüler bi şekilde L0neyAnqel L0neyAnqel ın aldığı hatayı ilk defa duyuyorum bir hata belirtmedende çözüme ulaşamaz zaten.

DF
çoğu script hata veriyor yardım edebilirmisiniz

DF
Onu kullanmıyorum o yüzdendir Mechanicjpbları kullanıyorum ben.

DF
bir şey alırken yeterli paranız yok gbi şeyler diyor nasıl düzeltebilirim

DF
Paketin temeli patlak 4 kişi yan yana gelip herhangi biri item vermeye çalışştığında crash atıyor (tüm scriptleri stoplayıp denedim)

DF
Herhangi bir sorunu varmı itemlerle envanterde bugda kalma gibi?

DF
Merhaba, disc-inventoryler genellikle problemli olduğu için belirli bir oyuncu sayısına eriştikten sonra sunucuyu ağırlaştırmaktadır. Bu durumda şu anki paketiniz kaç kişiyi desteklemektedir?
disc envanter şu kadar kaldırır extendedmode şu kadar kaldırır gibi şeyler tamamıyla uydurma :d
bir paketin kaç kişi kaldırabileceğini TAMAMEN server-side optimizasyonu ve makinanın serverside optimizasyonuna eş orantılı olan işlemci gücü belirler

DF
Son düzenleme:
Hocam Merhaba Sizi Dc Ekledim Bir Kaç Soracam Rica Etsem Yardım Olurmusun ?
Ali / 29#7807

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!