Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paket Ücretli sattığım paket artık ücretsiz DİSC

ben kurdum sıkıntı yok çoğı şey çalışıyor fakat para ve silah envanterde gözükmüyor çözümü nedir acaba? Teşekkürler
Aldığım geri dönüşlere böyle bir sıkıntıyla karşılaşan ilk kişi sizsiniz cmdde veya f8de aldığınız bir hata varmıdır?

DF
o sıkıntıları çözdüm benden kaynaklı birşeymiş fakat envanterin mouse ayarlarını nasıl nerden değitiştirebilirim acaba

DF
Paket zaten güzel görünüyordu ücretli olan konusunda görmüştüm şu an indiriyorum paylaşımın için teşekkürler.

DF
Şöyle küçük bir sorum olacaktı bazı paketlerde ve kendi kurup denediğim paylaşılmış 1-2 tane motel scriptinde görmüştüm kapıların hepsi ilk açılışta kilitli oluyor aradan 5 dk geçince açılıyor ve geri kilitlenmiyorlardı sahibi olsun olmasın öyle bir sorun yaşadınız mı motellerde hiç?

DF
Hayır motellerin kapıları sahibi açmadığı sürece kitli kalıyor.

DF
Teşekkürler paketi indirdim bu arada bir ufak virgül hatası tespit etti cmd onu hallettim gayet güzel paket artık düzenleyip satabilirim (!) :D
Teşekkürler paylaşımın için tekrardan.

DF
Arkadaşlar paketi ciddi manada denemeden yorum yazmıştım ama şu an denedim f8 de 4-5 ufak hatası var fixlemem ciddi anlamda 3 dk sürmedi paket hatasız ve güzel bir paket sunucu açmak isteyen ve pakete bütçesi olmayanlara şiddetle öneririm.

DF
Garaja arabayı soktuğumuzda araba çift oluyor 2 tane aynı araç mekaniklere girdiğimizde mekanikde ondan önce yaptığımız arabanın aynısı o arabaya da oluyor.

DF

kral bu motellerde celltowa motel çok fps düşüyor 30 dan yukarı çıkmıyor hiç ona bir fikrin var mıdır farklı bir versiyonu (mapin) veya başka bir çözüm yolu o moteli de kapatmak istemiyorum rol anılarım var başka sunuculardan :D

DF
kral bu motellerde celltowa motel çok fps düşüyor 30 dan yukarı çıkmıyor hiç ona bir fikrin var mıdır farklı bir versiyonu (mapin) veya başka bir çözüm yolu o moteli de kapatmak istemiyorum rol anılarım var başka sunuculardan :D
knkm kapatmak başka çözümü yok onun bende sıkıntı olmuyordu bilgisayarımı yeniledim o yüzden iyidi ama sizde sıkıntı oluyorsa kapatmanızı öneririrm çok büyük bir motel orası.

DF
Garaja arabayı soktuğumuzda araba çift oluyor 2 tane aynı araç mekaniklere girdiğimizde mekanikde ondan önce yaptığımız arabanın aynısı o arabaya da oluyor.
dostum her şeyi doğru yaptığına eminmisin çünkü öyle bir sorunla karşılaşan bir başka kişi görmedim.

DF
sorunun nedenini bilmiyorum ilk defa sizden duyuyorum.

DF
Paktet çok güzel eline sağlık, fakat policejobda; hiçbir rütbe garajdan araç çıkartamıyor. Yani araç galerisi tuşuna bastığımızda herhangi biryere atmıyor, araç alamıyorum pd garajında nasıl çözebiliriz.

Discord: tkbayramic#0791

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!