Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle küçük bir sorum olacaktı bazı paketlerde ve kendi kurup denediğim paylaşılmış 1-2 tane motel scriptinde görmüştüm kapıların hepsi ilk açılışta kilitli oluyor aradan 5 dk geçince açılıyor ve geri kilitlenmiyorlardı sahibi olsun olmasın öyle bir sorun yaşadınız mı motellerde hiç?
Teşekkürler paketi indirdim bu arada bir ufak virgül hatası tespit etti cmd onu hallettim gayet güzel paket artık düzenleyip satabilirim (!)
Teşekkürler paylaşımın için tekrardan.
Arkadaşlar paketi ciddi manada denemeden yorum yazmıştım ama şu an denedim f8 de 4-5 ufak hatası var fixlemem ciddi anlamda 3 dk sürmedi paket hatasız ve güzel bir paket sunucu açmak isteyen ve pakete bütçesi olmayanlara şiddetle öneririm.
Garaja arabayı soktuğumuzda araba çift oluyor 2 tane aynı araç mekaniklere girdiğimizde mekanikde ondan önce yaptığımız arabanın aynısı o arabaya da oluyor.
kral bu motellerde celltowa motel çok fps düşüyor 30 dan yukarı çıkmıyor hiç ona bir fikrin var mıdır farklı bir versiyonu (mapin) veya başka bir çözüm yolu o moteli de kapatmak istemiyorum rol anılarım var başka sunuculardan
kral bu motellerde celltowa motel çok fps düşüyor 30 dan yukarı çıkmıyor hiç ona bir fikrin var mıdır farklı bir versiyonu (mapin) veya başka bir çözüm yolu o moteli de kapatmak istemiyorum rol anılarım var başka sunuculardan
knkm kapatmak başka çözümü yok onun bende sıkıntı olmuyordu bilgisayarımı yeniledim o yüzden iyidi ama sizde sıkıntı oluyorsa kapatmanızı öneririrm çok büyük bir motel orası.
Garaja arabayı soktuğumuzda araba çift oluyor 2 tane aynı araç mekaniklere girdiğimizde mekanikde ondan önce yaptığımız arabanın aynısı o arabaya da oluyor.
Paktet çok güzel eline sağlık, fakat policejobda; hiçbir rütbe garajdan araç çıkartamıyor. Yani araç galerisi tuşuna bastığımızda herhangi biryere atmıyor, araç alamıyorum pd garajında nasıl çözebiliriz.