Satılan paketlerin içinde genellikle kıyafet paketi araç paketi bulunmuyor öğrenciler kendileri bişeyler başarmaya çalışıyor diye yardımcı olim dedim kıyafet paketiniz ile araç paketi hediye edicem dedim ondan sonra haksız yalan yanlış konular açmışlar burda bana dedim bu terbiyesizlikten dolayı şansınızı kaybettiniz vermicem yani sattığım bişey değil 2 gün muhabbetinede gelirsek isterseniz link atarım paketin dedim isterseniz de ben kurarım bana sen kur dediler bende misafirim vardı anca kurabildim ondan öncede kuruyorum dediğimd oyaladılar eğer oyalamasalardı kurulmuştu zaten paketleri kendileri seçtiler daha doğrusu direk linkte atabilirdimPekala, alırken baktığınızı söylüyorsunuz, yani bu durumda siz bunu bu şekilde almayı kabul etmişsiniz.
Paketin boyutunun fazla olması iyi bir şey olduğu anlamına gelmiyor bu konudaki problem nedir onu ayrca anlayamadım.
Java açıklamanız nedir? içinde olan kıyafeti aracı çıkartıp hediye edicem diyip sonra niye şanslarını kaybettiler ? Bu nasıl bir satıcılık tam olarak ? Keyfine göre mi karar veriyorsun buna ? Oyun mu oynuyorsun yoksa ürün mü satıyorsun? Ödemeni anında alıp paketi 2 gün sonra kurmanın da mantığını açıklar mısın ayrı bir şekilde ? Sinemaya gitmeler vs ? O zaman ödemeni de 2 gün sonra al kurabileceğin gün teslim edeceğin gün ödemeni al ve kur.
Hakkında çok fazla şikayet konusu açılmaya başlandı son dönemde ya kendini toparlarsın iyi bir hizmet sağlarsın, çoluk çocuk işlerini bırakıp işini doğru yaparsın ya da bu forumda yakın zamanda ticaret yapamayacaksın.
İade olmuyacağını söyledim size zaten sesde pakette ne gördüyseniz yedekleyip direk size verdim paket kaç gb olur dediniz kıyafet paketi ile araç paketi ile 50 yi bulur dedim onlar hariç şuan kaç gb sa o duralırken incelediğimiz paket daha farklıydı ayrıca daha kurulmadan önce bütçe sıkıntısı çektiğimiz için iade sağlamasını rica ettik paketi incelemiş olsak bile iade hakkımızın olduğunu düşünüyorum ki arkadaş bize 1 tane doğru bilgi söylemedi sürekli yalanlar söyledi bizi oyaladı paketi biz kullanmayacağız iade sağlamasını o yüzden istedik
pakete 50gb diyerekte bize yeni bir vds aldırdı bu sayede ekstra 800tl cebine attı
(paket vdse yüklenmiş ama kurulum işlemi halen gerçekleşmemiş ve çoğu script teslim edilmemiş)