Ekli dosyayı görüntüle 55553Ekli dosyayı görüntüle 55554Ekli dosyayı görüntüle 55555
Firma: Se********
Hostigame üyeliği: Selimcan YILUĞUR
Ödeme: Selçuk Ünsal
Inception filminde gibiyim.
Faturam onlarca kez dile getirmeme rağmen halen elime ulaşmış değil.
Fatura talep ettim, e-arşiv faturam hiç bir şekilde tarafıma ulaştırılmadı.
Websitelerinde els******* adlı 3 yıldır aktif olan bir şirketin bilgilerini kullanıyorlar. Fakat @els****** 'in r10'da kendi üyeliği var muhtemelen izinsiz bir şekilde kullanıyorlar (emin değilim). Bana sağladıkları hizmette 72 Saatte tam 22 kez kesintiye uğradım. Ben bu şekilde bir hizmet almak istemediğim için ürünün iadesini istedim kdv değerlerini alsınlar faturamı ve iade faturamı bana göndersinler dedim. Herhangi bir şekilde olumlu bir geri dönüş alamadım.
Hizmeti almadan önce bana Bursa - DGN Teknoloji üzerinden hizmet aldıklarını ve korumayı kendi mikrotik cihazlarında yaptığını %99'a yakın koruma sağladıklarını söylemişlerdi. Ben vaad edilen hizmeti alamadım. Yorumda da bahsettikleri gibi ben ddos korumalı fiziksel sunucuya hatrı sayılır derecede yüksek bir ücret ödüyorum. Siber atakla mağdur olmaları beni alakadar etmemektedir. Sonuçta atak benim sunucuma gelse ben firmayı mağdur etsem uzlaşma yoluna giderim. Fakat bu atak sadece bana değil tüm firmayı mağdur ediyorsa bu benim sorunum olmaktan çıkar.
Tekrar ediyorum bir müşteri olarak e-arşiv faturamı talep etmeme rağmen 28.05.2021 Tarihinde aldığım faturayı tam 1 hafta oldu bana iletmediler bile.
Anayasamızın müşteriyi korumak için çıkarttığı kanunları esas alarak söylemem gerekirki. Dijital ürünler ve uzaktan erişim ürünlerde cayma hakları farklı işlemektedir. Bu haklar On dört gün (14) süresince sorgusuz sualsiz devletiğin sağladığı iade hakkını kullanabilirim. Kdv dahil bana geri iade edilir ben ise arkadaşları mağdur etmemek için en azından kdv'yi almayayım gönderdiğim geri kalan ürünün ücretini teslim alayım şeklinde ilettiğimde ise benimle dalga geçer gibi irtibata geçmemektedirler.
Kişinin mağduriyetimi giderene kadar forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum. Faturasız satış yapıyor. Müşteri mağduriyetini gidermiyor.