Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekli dosyayı görüntüle 63512
bunu yapmak istemezdim ama bu jaux arkadaşımız bana atatürkle dalga geçen velet diyenin dm den silmeyi unuttukları daha neler vardı atatürkle allaha küfür etmesi vardı keşke silmeden ss alabilseydim.
fikir özgürlüğü var fakat anayasanın belirli bir maddesine göre ülkenin kurucusu, kurtarıcısı olan kişiye hakaret edemezsin kanka nasıl şuankilere 1 tweet bile atsan ertesi gün kapına polis geldiği gibi düşün.
Tebrik ederim hakketigini bulmuş saygısız arkadaş.. Bunu demeye hakkın yok. Sevmezsin seversin buna lafımız yok ama saygısızlık yapamazsın. bu saygısızlıktır
Tebrik ederim hakketigini bulmuş saygısız arkadaş.. Bunu demeye hakkın yok. Sevmezsin seversin buna lafımız yok ama saygısızlık yapamazsın. bu saygısızlıktır