Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben atatürkü çok seviyorum çünkü sevdiğimi söyleyince insanlar beni seviyor onlar bunu böyle biliyor hoşlarına gidiyor böylece 3 kelime ile insanlarla arkadaş oluyorum herşey çıkar için çünkü atatürk umrumda değil (Atatürkü sevenlerin içerisindeki ses)
ben atatürkü çok seviyorum çünkü sevdiğimi söyleyince insanlar beni seviyor onlar bunu böyle biliyor hoşlarına gidiyor böylece 3 kelime ile insanlarla arkadaş oluyorum herşey çıkar için çünkü atatürk umrumda değil (Atatürkü sevenlerin içerisindeki ses)
Burda kimse senin gibi bir oksijen israfı aptala atasına olan sevgisini açıklayacak değil.
Böyle aptallıklarla bir iki gün gündemde kalırsınız o kadar sonrasında ya tamamen unutulursunuz ya da forumdaki 2-3 aptal olarak hatırlanırsınız.
Burda kimse senin gibi bir oksijen israfı aptala atasına olan sevgisini açıklayacak değil.
Böyle aptallıklarla bir iki gün gündemde kalırsınız o kadar sonrasında ya tamamen unutulursunuz ya da forumdaki 2-3 aptal olarak hatırlanırsınız.
Yazdığım ile benim alakam yok sadece duyar kasıyorsunuz yok atam şöyle yok atam böyle sonuç ne oooo bu atatürkü seviyor buna ekmek verelim xD + Olarak gündemde kalmak felan boş cümle kurmuşsun alakası bile yok ne yazdığını bilmiyorsun yazdığımla senin cevabın heyecan sonucu oluşmuş bir cümleye benziyor.
Yazdığım ile benim alakam yok sadece duyar kasıyorsunuz yok atam şöyle yok atam böyle sonuç ne oooo bu atatürkü seviyor buna ekmek vererlim xD + Olarak gündemde kalmak felan boş cümle kurmuşsun alakası bile yok ne yazdığını bilmiyorsun yazdığımla senin cevabın heyecan sonucu oluşmuş bir cümleye benziyor.