Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekli dosyayı görüntüle 63512
bunu yapmak istemezdim ama bu jaux arkadaşımız bana atatürkle dalga geçen velet diyenin dm den silmeyi unuttukları daha neler vardı atatürkle allaha küfür etmesi vardı keşke silmeden ss alabilseydim.
ücretsiz paketi benim paketim diye paylaşıp virüs attığın kişinin fivemturk hesabıyla kendi hesabın arasında sahte konuşma yapıyorsun tam jaux hareketi.
Yazdığım ile benim alakam yok sadece duyar kasıyorsunuz yok atam şöyle yok atam böyle sonuç ne oooo bu atatürkü seviyor buna ekmek verelim xD + Olarak gündemde kalmak felan boş cümle kurmuşsun alakası bile yok ne yazdığını bilmiyorsun yazdığımla senin cevabın heyecan sonucu oluşmuş bir cümleye benziyor.
Yazdığım ile benim alakam yok sadece duyar kasıyorsunuz yok atam şöyle yok atam böyle sonuç ne oooo bu atatürkü seviyor buna ekmek verelim xD + Olarak gündemde kalmak felan boş cümle kurmuşsun alakası bile yok ne yazdığını bilmiyorsun yazdığımla senin cevabın heyecan sonucu oluşmuş bir cümleye benziyor.