Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ASGARD RP PAKETI | DIKKAT EXE KAPANMA SORUNU VAR | INFINITY FREE PAKET
Paketi hiç indirip oynamadım , paketi ben de paylaşmadım bunu bana sormanız biraz anlamsız konu sahibine sorarsanız cevap verirse verecektir.
Sadece biz kırma işlemi gerçekleştirdik.
Paketi hiç indirip oynamadım , paketi ben de paylaşmadım bunu bana sormanız biraz anlamsız konu sahibine sorarsanız cevap verirse verecektir.
Sadece biz kırma işlemi gerçekleştirdik.
Ay yazık ya MÖÇDFÖGDMÇÖGMÖÇDFMGÖÇFDGMÖÇ Sen 128 Uyumlu paket yapmıyor muydun Allaha sövüp durmuyor muydun yazık ya bide formda dolaşıyorsun Frozen Muhammet Abi Bu şahıslar Allah'a küfür ediyorlar Binevi Ateistler haberin olsun
çok hatalı şekilde başlattım ama lagdan tek bile zor oynadım öylesine gezdim paket benziyor ama asgardda oynadığım çoğu script farklıydı emin olamadım aynı paket mi diye tek başıma bile 50fps geçemedim bu pakette hatalardan dolayı olabilir belki.