Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Paylaşım YENİ NESİL SLOTLU ENVANTER

En temizinden 1 bugunu söyleyeyim bir item al envanterine ve -1 yazıp bir sağına çek item kopyalanıyor yada ağırlık sistemi ile kullanmadığınız için üstüne istediğin kadar alabileceksin lowrp yapan sunucular için ideal evet ama diğer türlü hardrp sunucularda kısıtlanması gerekiyor

Ve çoğu sistem ile entegre istiyor ölü lootlama motel üst aramalar ve ev sistemleri şimdiden kolay gelsin :)

DF
En temizinden 1 bugunu söyleyeyim bir item al envanterine ve -1 yazıp bir sağına çek item kopyalanıyor yada ağırlık sistemi ile kullanmadığınız için üstüne istediğin kadar alabileceksin lowrp yapan sunucular için ideal evet ama diğer türlü hardrp sunucularda kısıtlanması gerekiyor

Ve çoğu sistem ile entegre istiyor ölü lootlama motel üst aramalar ve ev sistemleri şimdiden kolay gelsin :)
bu sorun çözüldü bende oyle bir bug yok :D

DF
Hangi sorun çözüldü ağırlık sistemi mi yazdın yoksa sadece - bugunu mu çözdün :D

DF
disc kullanıyorsan, senin ağırlık veya limit sistemin çalışıyor mu? yeterli bir cevap vermedin. Disc sonradan ekliyeceğini söyledi ağırlık sistemini notlarında bile yazıyor.

DF
disc-inventoryhud tarzı slotlu envanterlerde o çalışmıyor bildiğim kadarıyla, sen kullanıpta yapabildiysen anlatırsan sevinirim
Disc-InventoryHud weight sistemi kullanarak items'larda sınırlandırmayı kullanmaktadır.

İçerisin de bilindiği üzerine bir çok bug mevcut.Normal piyasada olan leak srp-inventory paylaşımı mı yoksa üzerinde oynayıp sorunlarını&buglarını giderip paylaşımı atılan bir dosya mıdır?
Size de değinmek istedim. -1 yanındakine ver gibi buglar bulunmakta elbette ama bunlar kapanmayacak buglar değiller. Html ile yanındakine vermeyi, client inventory.lua'da ise -1 yazdığında envanterine almayıp kendini kitlemesini ayarlamanız gerek.

DF
disc kullanıyorsan, senin ağırlık veya limit sistemin çalışıyor mu? yeterli bir cevap vermedin. Disc sonradan ekliyeceğini söyledi ağırlık sistemini notlarında bile yazıyor.
Ben ağırlık sistemi kullanmıyorum fakat lil becha Su anda kendi sunucusunda ağırlık sistemine gecti ona sorarsan cevaplayabilir .

DF
Markette itemler gözükmüyor silahçıda aynı şekil lspd cephanelikte silah alıyoruz envanterde yok bunlar hakkında yardımcı olabilcek varsa memnun olurum

DF
Son düzenleme:
arkadaşlar -1 veya -555 gibi değerlerle item çoğaltma bugunu çözmek çok basit aşağıda gösterdiğim gibi yol izlerseniz fixleyeceksinizdir. (Daha kodu kendim denemedim ancak olur da çalışmazsa düzeltmeler yaparız)

disc-inventoryhud/html/ui;

Kod:
<input type="number" class="control" id="count" value="0" onClick="this.select();">

bu kodu;

Kod:
<input type="number" class="control" id="count" value="0" onkeypress="return (event.charCode == 8 || event.charCode == 0) ? null : event.charCode >= 48 && event.charCode <= 57" onClick="this.select();">

bunun ile değiştirin.

DF
arkadaşlar -1 veya -555 gibi değerlerle item çoğaltma bugunu çözmek çok basit aşağıda gösterdiğim gibi yol izlerseniz fixleyeceksinizdir. (Daha kodu kendim denemedim ancak olur da çalışmazsa düzeltmeler yaparız)

disc-inventoryhud/html/ui;

Kod:
<input type="number" class="control" id="count" value="0" onClick="this.select();">

bu kodu;

Kod:
<input type="number" class="control" id="count" value="0" onkeypress="return (event.charCode == 8 || event.charCode == 0) ? null : event.charCode >= 48 && event.charCode <= 57" onClick="this.select();">

bunun ile değiştirin.
az önce denedim kesinlikle '-' yazılmıyor kullanabilirsiniz :)

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!