Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tefoo ensureInv yazınca itemleri kontrol ediyor silinmesi gerekenleri silmiyor tekrar ekliyor galiba o yüzden sürekli çoğalıyor sonra da buga giriyor. Ayrıca envanter 100 kg olarak ayarladım ama hala 25kilodan fazla alamıyoruz bunları nasıl düzeltebiliriz stash yani depo da 650 görünüyor ama 20den fazla almıyor. Slottan baz alıyor diyecem envanter slotu 50 stashinki 20 değişik çözemedim. Yerin de limiti var limitsiz koyamıyoruz ağırlık fazla diyor.
Ver butonunda çok fazla bug var İtemi çoğaltabiliyorsun veya itemler kaybolabiliyorlar ver butonu ile çoğaltma olayları çok fazla oluyor neredeyse fixlenemeyecek şekilde büyük sunucular bu yüzden ver butonunu kullanmıyorlar
öylemi dersin... bahsettiğin bugu biliyorum altı üstü "tıklamak" ın kaç saniyede gelçekleştiğini kendin test ederek bulman gerek ardından sadece şunu ekliyceksin ver kısmına bastığında doğrudan kiş isimlerinin karşına geldi kısma Citizen.Wait(100) -- kişi ver e tıkladıktan 100 milisaniye sonra karşısına çevredeki kişiler ekranı gelicek boylece aynı noktaya sürekli tıklayıpbug yapamayacak.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!