Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

YENİ NESİL SLOTLU ENVANTER / DİSC-İNVENTORYHUD!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tefoo

Üye
FT Kullanıcı
Hepinize selamlar dostlarım direkt olarak konuya giriş yapacağım malum sunucularda görülen ve benzerinin bir türlü konularda paylaşılmadığı paylaşılanlarında insanların istediği gibi olmadığı ve değiştirmeyi bilmeyenlerin kullanamadığı bir scripti sizlere sunuyorum

ÖNCELİKLE!

Karpuz, Aspect Arkadaşların yaptığından farkı nedir..

FARKI

Karpuz arkadaşımın konusunu incelediğimde parayı iteme dönüştürmediğinden çoğu kişi şikayette bulunmuştu ve 2 arkadaşın ortak hatası tüm buglar fixlenmeden VER butonunu açmaktı ver butonunu kaldırmak geliştiricilere göre AŞIRI basit olsada bunu çoğu kişi bilmiyor ve 2 geliştirici arkadaşın inventory paylaşımlarında çok fazla bug olduğu söyleniyordu.. açık açık söyleyeyim indirip fix denemedim ve bir diğer arkadaşımın paylaştığı envanterde drop.lua ile oynayarak yere eşya atmayı kapatıp ver butonunu açmıştı gibi gibi bir sürü sorunlar fakat bu videoyu izlediğinizde farklılıkları sonuna kadar anlayacaksınız video sonunda bu envanterin ilk ve son hali resimli bir şekilde paylaşıldı iyi seyirler ve iyi kullanımlar :) HERŞEYDEN ÖNCE MARKETLERİMİN NAKİT İTEMİNİ ÇEKMESİNİ SAĞLAYAN @karpuz ARKADAŞIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

İÇERİK: İÇERİSİNDE MALUM SUNUCUNUN NEREDEYSE ÇOĞU İTEM İCONLARI VE NASIL DEĞİŞTİRİLECEĞİ / BANKANIZ NAKİTİ İTEM OLARAK VERMİYORSA FORUMDA KENDİM PAYLAŞTIĞIM BU SORUNU ÇÖZEN BANKA SCRİPTİ / ES_EXTENDED / BASE, AMMO VE İNVENTORYHUD BULUNMAKTA KURULUM RAR İÇİNDEKİ BENİ OKU TEXTİNDE ANLATILIYOR.

AĞIRLIK SİSTEMİ BULUNMAKTADIR ŞU ANDA 150 KİLO ÜSTÜNDE EŞYA TAŞIYAMIYORSUNUZ AYARLAMALARI KENDİNİZ YAPMALISINIZ BU KONUDA DESTEK VEREMEYECEĞİM TEK SCRİPT PAYLAŞTIĞIM YER BURASI DEĞİL DİSCORDUMA GELEREK DAHA FAZLA SCRİPTE ULAŞABİLİRSİNİZ

"""SCRİPT HATALI DEĞİLDİR YA KULLANDIĞINIZ PAKETLE UYUMLU DEĞİLDİR YADA KURULUM AŞAMANIZ HATALIDIR ARKADAŞLAR VİDEODA GÖRÜNDÜĞÜ ÜZERE TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR VE İNVENTORY ÜSTÜNDE YAPILACAK EKLEMELERLE VEYA DEĞİŞTİRMELERLE İLGİLİ DESTEK TALEP ETMEYİNİZ!! - LATİN1 HATASI ALAN ARKADAŞLAR LİMİT SİSTEMLİ BİR PAKET KULLANDIĞI İÇİN BELİRLİ YERLERDE WEİGHT DEĞİŞİMİ YAPILMASI GEREKEN SATIRLAR VAR O SATIRLARI DEĞİŞTİREREK HATAYI ÇÖZEBİLİRSİNİZ BU KONUDA DESTEK SAĞLAMAYACAĞIM İLGİNİZE"""

DF
Son düzenleme:
ver butonu neden yok esx kullandığım için pek bilmiyorum açıklarmısınız?

DF
ver butonu neden yok esx kullandığım için pek bilmiyorum açıklarmısınız?
Ver butonunda çok fazla bug var İtemi çoğaltabiliyorsun veya itemler kaybolabiliyorlar ver butonu ile çoğaltma olayları çok fazla oluyor neredeyse fixlenemeyecek şekilde büyük sunucular bu yüzden ver butonunu kullanmıyorlar

DF
Ver butonunda çok fazla bug var İtemi çoğaltabiliyorsun veya itemler kaybolabiliyorlar ver butonu ile çoğaltma olayları çok fazla oluyor neredeyse fixlenemeyecek şekilde büyük sunucular bu yüzden ver butonunu kullanmıyorlar
anladım teşekkürler peki açsam çok fazla bug kullanılırmı ? büyük bir server olmaya çalışıyorum.

DF
Tefoo Tefoo şu an kurdum gayet sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor ellerine sağlık. denedikten sonra bir şey görürsem iletirim. Ver bugunu önlemek mümkün değil mi acaba? Karpuzun disc'de ben baya denedim bug yok gibiydi ver çalışıyordu baya "son haliyle"

DF
Kurdum ama eşyaları sürükleme çalışmıyor.

DF
Tefoo Tefoo şu an kurdum gayet sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor ellerine sağlık. denedikten sonra bir şey görürsem iletirim. Ver bugunu önlemek mümkün değil mi acaba? Karpuzun disc'de ben baya denedim bug yok gibiydi ver çalışıyordu baya "son haliyle"
sunucunuzda kullanırsanız yakın zamanda bugları kendiniz keşfetmeye başlayacaksınız

DF
dostum eşyaları tıklayarak sürükleyebilirsin basılı tutarak deniyorsan zaten sürükleyemezsin eğer tıklayarak sürükleyemiyorsan kurulum aşamasında hata yapmışsındır

Bağlantıyı kesip tekrar bağlanınca düzeldi. Peki esx inventoryhud ile birlikte çalışan ölü lootlamayı buna nasıl uyarlayabilirim ?

DF
Tefoo Tefoo tıklama sesleri yok onları nereden açabilirim bulamadım da? ayrıca stash yani polis deposunda slot gözüküyor ağırlığı nasıl göstertebilirim orada? bir de item kullanımı vs yukarıdan çıkıyor ya onu sol alttan vs şeklinde nereden ayarlayabilirim? zahmet veriyorum ama cevaplarsan sevinirim teşekkürler

DF
Tefoo Tefoo tıklama sesleri yok onları nereden açabilirim bulamadım da? ayrıca stash yani polis deposunda slot gözüküyor ağırlığı nasıl göstertebilirim orada? bir de item kullanımı vs yukarıdan çıkıyor ya onu sol alttan vs şeklinde nereden ayarlayabilirim? zahmet veriyorum ama cevaplarsan sevinirim teşekkürler
tıklama seslerinden kastını anlamadım daha açık konuşursan sevinirim ikincisi slot kısmı aslında ağırlık fakat kg yazmıyor yakın zamanda o olayı güncellerim

DF
Tefoo Tefoo güncelleyebilirseniz güzel olur teşekkürler. Tıklama sesleri seçince falan çıt çıt diye ses geliyordu normalde şu an hiç ses yok

DF
merhabalar galiba ortada çıkan SİLİNDİ , EKLENDİ gibi bir olay vardı onu kaldırmışsınız yeniden nasıl aktif edeceğiz?

DF
İÇERİSİNDE MALUM SUNUCUNUN NEREDEYSE ÇOĞU ;

Malum sunucunun ikonları değil, nopixel ikonları. Yanlış bilgilendirme, düzeltmek istedim ayrıca ver'i kapamadan tonla fix atabilirsiniz.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!