Bizden bir hizmet alıyorlardı (2.5 ay önce) iyi kötü paketi kurduk birkaç gün geçmişti pakette ambulancejob da bir hata çıkmıştı bende ilgilendim ve çözüme kavuşturduk tüm testleri yapıp. Sunucularını açıp 15 25 kişi çekiyorlardı bir ara hyplanmışlardı 40 felan görmüşlerdi bir sorun yoktu 2 ay geçtikten sonra bana bazı sorunlarla gelmişlerdi bu sorunlarda policejob ve f3 sorunlarıydı bende şöyle bir yorum yaptım 2 ay önce böyle bir sorun yoktu ne oldu da böyle sorunlar çıktı şöyle bir cevap verdi kendileri biz paketi aldığımız da bu sorunlar vardı gene dediler ama bana herhangi bir bilgi gelmemişti. Eklediğiniz eklentilerden dolayıdır vs dedim ve bana hiçbir ekleme yapmadıklarını söylediler @Rexblx#3602 kişi ben ile anlaşıp doğru yolu bulduk ve paketinde ki tüm sorunları çözmüştük. Arkadaşım tarafından bana bir bilgi geldi paket alan müşterilerinden birileri disc-paket satılır diye konu açıp discord durumlarına yazmışlar diye bende incelemek için arkadaşımı onların test sunucusuna soktum ve bazı şeyleri kontrol ettiğimiz scriptlerin %90'ı bana aitti. Bunları görünce biraz haliyle sinirlerime hakim olamayıp paketlerini sildim.