Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wizard dan aldığımız paket verilen hizmet ve emek verdiğim paketi silmesi.
Konuyu biraz açacağım ama Heisenberg çoktan aramızdan bu paket ile ilgili olarak ayrıldı ve sende o yazışmalar ile kendini haklı çıkarmaya çalışmışsın Heisenberk kardeşimin paketi ile alakası olmayan fivem ile alakası olmayan bir adam ile konuşup Heisenberg daha olayın farkında değilken haberi yokken böyle mesajlar yazdırıp buraya da atıyorsun konu burada kapanmadı ve ben hala üstüme atılan suçlar için hakkımı almak ve gereğinin yapılmasını istiyorum.
Heisingberk şikayet konusu açması gerekli o halde bu konu kilitlenmiştir.
Her şey düzenli kitabına uygun yapılması gerek , konuyu açarsa alan kişi altında tartışmayın basitçe şikayetçi olan kişi şikayetçi olma nedenini yazsın yeterli.
Şikayetim hala geçerlidir. Sebebi ise aldığımız paketden hizmetimizi alamamamız ve vds imden kendi paketim denilerek emek verdiğim kendi paketini siilmesi ardından lisanslamadığı paketi lisansı kırıp sattığım dan bahsediyor. Hepsi yazdığım açıklamada yazıyor.
Şikayetin geçersizdir demedim , lakin soruma cevap vermiyorsun yardımcı olmaya çalışıyorum tam olarak sağa sola atlamadan şikayetçi olunan konu nedir ?
Şikayetim hala geçerlidir. Sebebi ise aldığımız paketden hizmetimizi alamamamız ve vds imden kendi paketim denilerek emek verdiğim kendi paketini siilmesi ardından lisanslamadığı paketi lisansı kırıp sattığım dan bahsediyor. Hepsi yazdığım açıklamada yazıyor.
Söylendiği gibi bir bilgisi yok ve benim ona konuyu anlatımımdan sonra konu açma gereksinimi duydu. Dostum lütfen böyle yaklaşımlar yapmaya devam etme ne aradığını anlamıyorum burada tartışıyoruz.
Wizard aldıkları paketten hizmeti almadıklarını idda ediyor , ve satışını yaptığın bir paketi neden sildiğini söyler misin tam olarak satışını yaptıktan sonra o paket onlara aittir. Herhangi bir şekilde silemezsiniz , eğer ki paketini satışını gerçekleştirmiyorlar ise eğer ki gerçekleştiriyorlarsa da kanıtın var mı ?
Wizard aldıkları paketten hizmeti almadıklarını idda ediyor , ve satışını yaptığın bir paketi neden sildiğini söyler misin tam olarak satışını yaptıktan sonra o paket onlara aittir. Herhangi bir şekilde silemezsiniz , eğer ki paketini satışını gerçekleştirmiyorlar ise eğer ki gerçekleştiriyorlarsa da kanıtın var mı ?
Bizden bir hizmet alıyorlardı (2.5 ay önce) iyi kötü paketi kurduk birkaç gün geçmişti pakette ambulancejob da bir hata çıkmıştı bende ilgilendim ve çözüme kavuşturduk tüm testleri yapıp. Sunucularını açıp 15 25 kişi çekiyorlardı bir ara hyplanmışlardı 40 felan görmüşlerdi bir sorun yoktu 2 ay geçtikten sonra bana bazı sorunlarla gelmişlerdi bu sorunlarda policejob ve f3 sorunlarıydı bende şöyle bir yorum yaptım 2 ay önce böyle bir sorun yoktu ne oldu da böyle sorunlar çıktı şöyle bir cevap verdi kendileri biz paketi aldığımız da bu sorunlar vardı gene dediler ama bana herhangi bir bilgi gelmemişti. Eklediğiniz eklentilerden dolayıdır vs dedim ve bana hiçbir ekleme yapmadıklarını söylediler @Rexblx#3602 kişi ben ile anlaşıp doğru yolu bulduk ve paketinde ki tüm sorunları çözmüştük. Arkadaşım tarafından bana bir bilgi geldi paket alan müşterilerinden birileri disc-paket satılır diye konu açıp discord durumlarına yazmışlar diye bende incelemek için arkadaşımı onların test sunucusuna soktum ve bazı şeyleri kontrol ettiğimiz scriptlerin %90'ı bana aitti. Bunları görünce biraz haliyle sinirlerime hakim olamayıp paketlerini sildim.
Paketi sattığım yerin kanıtı elbelt vardı. Ama buradan banlanmıştım (Başak bir forumda Modum diye ama kapandı sonradan banım açıldı) başka forum sitesi üzerinden satışımın paylaşımını yapmıştım.
Paketi sattığım yerin kanıtı elbelt vardı. Ama buradan banlanmıştım (Başak bir forumda Modum diye ama kapandı sonradan banım açıldı) başka forum sitesi üzerinden satışımın paylaşımını yapmıştım.