Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scripti kurdum, black money configinide "false" ye çektim. Fakat satış yaptığımda üzerime hem cash adında databasede olmayan bir item veriyor, hem de kendi databasemdeki cashi veriyor. Nasıl çözeceğim ?
Scripti kurdum, black money configinide "false" ye çektim. Fakat satış yaptığımda üzerime hem cash adında databasede olmayan bir item veriyor, hem de kendi databasemdeki cashi veriyor. Nasıl çözeceğim ?
dostum eline sağlık çok başarılı bir resource olmuş.
ancak kafama takılan bir soru var lütfen yanlış analama beni
shx-taco ile arasındaki fark nedir ? shx-taco scriptinin editlenmiş hali gibi duruyor
dediğim gibi lütfen yanlış anlama beni başarılarının devamını dilerim
dostum eline sağlık çok başarılı bir resource olmuş.
ancak kafama takılan bir soru var lütfen yanlış analama beni
shx-taco ile arasındaki fark nedir ? shx-taco scriptinin editlenmiş hali gibi duruyor
dediğim gibi lütfen yanlış anlama beni başarılarının devamını dilerim
Scriptin shx-taco ile ilgili hiçbir bağlantısı yok hocam. Kendi yazdığım utx-taco üzerinden gittim. Diyeceksiniz ki kodlar benziyor, örneğin location'lar tamamen aynı. Fakat o arkadaş da o location'ları kendisi yazmadı ve başka bir scriptten aldı, ben de onun aldığı scriptten aldım. Zaten kod düzenine vs. bakarsanız aynı olmadığını görürsünüz. Ayrıca shx-taco'nun çalışmadığını da biliyorsunuzdur.
Tanecik ayıklama kısmında e tuşuna basınca
es_extended: TriggerServerCallBack => [gvz-koka:malzemekontrol] does not exits
diye hata alıyorum yardımcı olabilecek var mı ?