Öncelikle herkese iyi forumlar.
Forum üzerinde fazla sayıda esx_whitelist'in daha kolay bir yolunu bulmaya çalışanlar var Discord Whitelist vs. ama bana göre esx_whitelist daha sağlıklı ve mantıklı çünkü discord üzerinden verilen perm banlansa bile farklı discord'tan girebiliyor herneyse lafı uzatmadan bu olaydan basedeyim
İlk önce 'XAMP' kullanan arkadaşlar 'htdocs' ile web site kuracaksınız htdocs'un dinleme portunu 84 vs. yapın çakışmasın , youtube de bolca video mevcut
Websiteyi local üzerinden yaydınız diyelim altta vereceğim whitelist.php'yi Bilgisayarım / C: Xampp /htdocs içerisinde atın
internet tarayıcınızdan Makineİp:84/whitelist.php adresini açın .
NOT : Whitelist.php içerisinden Database ayarlarınızı kendinize göre ayarlayın .
Websitenin girişine şifre koydum istedeğe göre tasarlanabilir
steam:12312323 gibi ekleyip DATABASE'ye website üzerinden yazabilirsiniz.
Forum üzerinde fazla sayıda esx_whitelist'in daha kolay bir yolunu bulmaya çalışanlar var Discord Whitelist vs. ama bana göre esx_whitelist daha sağlıklı ve mantıklı çünkü discord üzerinden verilen perm banlansa bile farklı discord'tan girebiliyor herneyse lafı uzatmadan bu olaydan basedeyim
İlk önce 'XAMP' kullanan arkadaşlar 'htdocs' ile web site kuracaksınız htdocs'un dinleme portunu 84 vs. yapın çakışmasın , youtube de bolca video mevcut
Websiteyi local üzerinden yaydınız diyelim altta vereceğim whitelist.php'yi Bilgisayarım / C: Xampp /htdocs içerisinde atın
internet tarayıcınızdan Makineİp:84/whitelist.php adresini açın .
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
NOT : Whitelist.php içerisinden Database ayarlarınızı kendinize göre ayarlayın .
Websitenin girişine şifre koydum istedeğe göre tasarlanabilir
steam:12312323 gibi ekleyip DATABASE'ye website üzerinden yazabilirsiniz.
Kod:
define('DB_NAME', 'essentialmode');
define('DB_USER', 'root');
define('DB_PASSWORD', '');
define('DB_HOST', 'localhost');
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST" and isset($_POST['someAction']))
Son düzenleme: