Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gcphone lisansından bahsediyorsanız satın almadıysanız çalışmaz zaten biz o telefonu kullanmıyorduk siz yazınca hatırladım. Pakette bizim kendi geliştirdiğimiz yarıda kalmış telefon ve crew phone kurulu.
Yoğunluktan dolayı sanırım link geçici olarak kısıtlanmış şuan tekrar yüklüyorum 12gb değil 7gb bu sefer, içerisinde vexgal gereksiz bir mod yedeğini saklamış onu sildik. Yükleme tamamlanınca 2.drive linki olarak konuya ekleyeceğim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Önceki drive linki yoğunluktan dolayı kısıtlandığı için Yeni Drive Linki eklendi.
Yeni linkteki dosya boyutu 7GB önceki linklerde bulunan dosyalarda fazlalık mod yedeği vardı yeni linkte kaldırıldı.
paket çok güzele benziyor elinize saglık yapanların paket esx mi disc mi ? bide bu sql tam olarak nerede bulamadımda veya kurulummu için yardım edebilicek birisi varmı ?