Kusura bakmayın ama yanlış kurulum yapmışsınız ?. Kurup geri dönüş yapan insanlar var sizin yaşadıklarınızı yaşayan görmedim. Herhangi bir sorununuz olursa konu altında paylaşırsanız arkadaşlar yardımcı olacaktır. Ss lerin az olması konusuna gelirsek konuyu ilk açtıktan sonra elimde olan görselleri buldukça konuyu güncellendim. Telefonu başka pakette kullanırken umarım serverside da bulunan veri çekme yerlerine bakıp ona göre SQL den tabloları oluşturmuşsundur Örn: ayarlarda çekilen resim dataya yükleniyor oradan çekiyor. Resmon değeri bilgisayardan bilgisayara değişmektedir ama yine de 10ms gibi bir durum söz konusu değil. Paketi bilerek bozmak gibi bir durum ortada değil zaten açıklamada direkt kullanacak kişinin düzenlemesi gerek onun dışında indirecekler içinden Script alabilir dedim ve bu paket yeni geliştireceğimiz paketin test yeri gibi bir hale gelmişti ondan dolayı çok fazla karışık. Telefonun ilk ss teki halinden farklı diyorsanız HTML dosyasını açıp yorum satırı yapılmış yerleri açabilirsiniz + olarak da bir önceki yorumda telefon hakkında bir kaç şey yazdım umarım orayı da okursunuz. Yorumlarınız için teşekkürler aklınızda farklı sorular kalırsa yazabilirsiniz yanıtlamaktan çekinmem, yanlış anlamam.