Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[ÜCRETSİZ] QBCore Full Fix +128 Kişi Denenmiş **SuRReaL** Paketi [Rx <3]
Paketin içerisindeki ikici el/ import araç scripti çok güzel çalışyor fakat başka pakete koyduğumda DrawText3D "[E] İkinci El ve İmport Araç Satış" yazısı gelmiyor ve asla menü açılmıyor. Tgiann base ekledim, iki adet sql çekiyor ikinci el ve import onları da ekledim ama çalıştıramadım yardımcı olur musun? Ya da başka bu şekilde stoklu import araç galeri scripti var mı bulamadım.
arkadaslar soru soruluyor cevaplayan yok bir paket koyulmus adi var noktasi nerde unlemi nerde biraz daha aciklayici olalim blki bu bilgiler bazilarinin isine yarayacak kolay gelsin
Paketin içerisindeki ikici el/ import araç scripti çok güzel çalışyor fakat başka pakete koyduğumda DrawText3D "[E] İkinci El ve İmport Araç Satış" yazısı gelmiyor ve asla menü açılmıyor. Tgiann base ekledim, iki adet sql çekiyor ikinci el ve import onları da ekledim ama çalıştıramadım yardımcı olur musun? Ya da başka bu şekilde stoklu import araç galeri scripti var mı bulamadım.