Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[ÜCRETSİZ] QBCore Full Fix +128 Kişi Denenmiş **SuRReaL** Paketi [Rx <3]
karakter oluşturma ekranında micheal olarak doğdum bu yüzden karakter değiştiremedim saçı falan değişiyordu sadece ve f8 e bastıgımda envanterde hatalar olduğunu gördüm önemli hatalar mı diye sormak istiyorum.
Hocam paket için teşekkürler herhangi bir sıkıntı olmadan sunucuyu açtım ancak bu işlerde çok yeniyim adminliğin nasıl verildiğini detaylı şekilde yazarsan çok sevinirim.TXDATA İÇİNDEKİ ADMİNS DEN
[
{
"name": "RxMuhammed",
"master": true,
"password_hash": "$2a$11$CJJ7Oubv0OiP/FuDSGuemu2y5uewLOpYVGCPQSvetuH39sFWULs2W",
"providers": {
"citizenfx": {
"id": "RxMuhammed",
"identifier": "fivem:7449081",
"data": {}
KISMINDAKİ ÖZELLİKLE
name ( steam mi oyun içi isim mi dc ismi mi), password_hash(nereden bulunup yazılıyor ya da yazılıyor mu ) citizenfx (id, identifier bölgelerindeki isim ve kodu nereden bulup yazıcaz ???