Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, biliyorsunuz ki bir aralar tartışma konusu olan, ve daha sonra yayından kaldırdığım fakat elden ele, yayılan ve open source halinin adını, değiştirip renk teması ile oynayıp, basit ufak tefek bir ekleme yapıp satmaya calışan ve, eski yayılan log sistemimi kullanan sunuculara, o sistem de açık var diyip saldıran ... kardeşimiz icin paylaşıyorum.
Arkadaşlar merhabalar bildiğiniz üzere yakın zamanda 2 adet paket satışa çıkarttım ve bunların birisi qbus altyapıdaydı. qbus altyapı paketimde kullandıgım log sistemini sizlerle paylaşmak istedim. Log sisteminin çalışması için qbus ile uyumlu me-do, banka, envanter vb şeyleri kullanmanız...