Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zarar vermedim, amaç korkutmaktı sadece ve bunu kötüye kullananlar var onları ifşalıyorum insanları yönlendirmek icin açık halini paylaştım, sanki insanlara zarar veriyor muşum gibi konuşuyorsun.
Zarar verdim mi insanları yönlendirmeye calışıyorum zarar verenlerin de bilgileri kenarda duruyor kanıt istersen ulaş discord adresinden, bilgileri biz zarar vermek icin değil korkutmak icin kullandık sizde dosyanızı güvene almak icin aynı işlemi uygulardınız azıcık empati kurun.
BÜYÜK İHTİMAL BEN YANLIŞ YAPTIM AMA GENEDE SORCAM KENDİMİ YÜKSEKTEN BIRAKIP ÖLDÜĞÜM ZAMAN ÖLÜM LOG'A DÜŞMÜYO LÜTFEN YARDIMCI OLUN DİSCORD : ! Wonder#1176
BÜYÜK İHTİMAL BEN YANLIŞ YAPTIM AMA GENEDE SORCAM KENDİMİ YÜKSEKTEN BIRAKIP ÖLDÜĞÜM ZAMAN ÖLÜM LOG'A DÜŞMÜYO LÜTFEN YARDIMCI OLUN DİSCORD : ! Wonder#1176