Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halen daha işin para kısmını düşünüyor kakskkdkd sen nopixelin çöp artıklarını almaya çalışırken ben borpda sıfırdan fikirlerle şeyler yapıyordum 2019da bi geçmişine bak öyle gel öyle velet fln ayıp oluyor sayın tgianncım
Şuan tr'de qbus dediğiniz şey benim qb'nin ilk versionunu esx ile harmanladığım version millet esx kullanırken biz qb'nin ilk versionu kullanıyorduk şuan tr'deki tüm paketlerde bunu kullanıyor. job, payment, garaj sistemi vs şuanki qb'den farklı olduğu içinde qb ücretli şeylerin çoğu çalışmıyor. o zamanlar o tarz şeyler olmadığı için biz eklemiştik
Şuan tr'de qbus dediğiniz şey benim qb'nin ilk versionunu esx ile harmanladığım version millet esx kullanırken biz qb'nin ilk versionu kullanıyorduk şuan tr'deki tüm paketlerde bunu kullanıyor. job, payment, garaj sistemi vs şuanki qb'den farklı olduğu içinde qb ücretli şeylerin çoğu çalışmıyor. o zamanlar o tarz şeyler olmadığı için biz eklemiştik
İnsanların Son Zamanlarda Çok Fazla Paket Aradıklarını Görünce En Azından Piyasadan Ucuza Bir Paket Satmak İstedim Ve Dosyalarımın arasında BoRP Paketini Buldum (BurakOyudna RolePlay) Zamanında Developerdim Orada Ve Baştan Aşşağı Bir Paket Yapmıştım Şimdi Bunu Biraz Düzenleyip Sizlere Sunmak...
www.fivemturk.com
Buyur sayın tgianncım tabi bu konudanda yaklaşık 1 sene öncesine ait paket he birde disc inventory kullanmaktaydı yani alt yapısı vs senin değildi canım benim
Kanka bide allah rızası için her scripti kendinmiş gibi belleme şu sıralar iyisinde 2021de neysin be öyle kanka her qb scripti sıfırdan sanki kendin yapmışsın gibi fln
Kanka bide allah rızası için her scripti kendinmiş gibi belleme şu sıralar iyisinde 2021de neysin be öyle kanka her qb scripti sıfırdan sanki kendin yapmışsın gibi fln