Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kankam umrumda değilsin aylık sattığın değerleri ömür boyu alacak şeyler kazanıyorum tr piyasında sunucumu elde etmek için sattığın şey için yaşamaya devam
2021 senesinde dump attıktan sonra beni 6 ay sonra dump şüphelisi olarak banladınız bide benim zekamla dalga geçmeye çalışıyorsun kanka kskslss o sırada her şeyi söküp götüren ben
scriptlerimin peşinde koşup benim çöplüğümde arkamdakileri toplamaya devam et, yaptığım her çalışmayı köpek gibi bulmaya yapmaya çalışıyorsun hala burda laf atıyorsun bir tane icraatın yok veledin önde gidenisin az büyüde gel abicim hadi
Halen daha işin para kısmını düşünüyor kakskkdkd sen nopixelin çöp artıklarını almaya çalışırken ben borpda sıfırdan fikirlerle şeyler yapıyordum 2019da bi geçmişine bak öyle gel öyle velet fln ayıp oluyor sayın tgianncım