Herkese merhaba değerli FivemTurk ailesi bugün sizlere ücretli sattığım paketi ücretsiz olarak veriyorum bunu vermemin sebebi biliyorsunuzki paket piyasası gereksiz bir şekilde çok pahalı 2000 3000 liraya paket satan bile gördüm kendi yaptığım paketide ucuz bir fiyata veriyordum ama artık ücretsiz.
Öncelikle paket hakkında ücretsiz verdiğim için destek vermiyorum.
PAKETDE DÜZELTİLMESİ GEREKENLER
● es_extended > config > Config.MaxWeight 48 yapınız.Öncelikle paket hakkında ücretsiz verdiğim için destek vermiyorum.
PAKETDE DÜZELTİLMESİ GEREKENLER
● Az önce forumda paylaştığım radial menu dosyasının içindeki np-menu adlı dosyası paketdeki np-menu adlı dosya ile değiştirin
● Şahsen ben yaşamadım ama paketi sattığım 2 kişi yaşadı bu durumu düzelttik onlardada cashin slotlara dağılma sorununu yaşarsanız disc inventoryhud > server > inventory.lua localmax aldı satırı 100 olan değeri 10000000 veya daha fazla yapın.
● Paketdeki doorlock scripti ile
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
koyduğumu değiştirin.PAKET KURULUMU
● Öncelikle paketin databaseini okutun "database" aldı klasörün içinde mevcut.● Server.cfg yi kendinize göre düzenleyin.
● baslat.bat ı kendinize göre düzenleyin
ARTIK HAZIRSINIZ
● Paketi artık kullanabilirsinizPAKET HAKKINDA BİLGİ
● Paket hakkında FivemTurkde açtığım konu
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
● Paylaştığım Np-menu
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
● Paket linkine
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ulaşabilirsiniz.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
vt için @KaphoPlays adlı arkadaşa teşekkür ederim.● Arkadaşlar merhaba paketi deneyen 2 arkadaşdan geri bildirim aldım ve polis ve ambulans araçl galerisinin açılmadığını öğrendim hatayı buldum lütfen policejobun ve ambulancejobun içindeki sql dosyalarını yeniden okutun böyle bir sorun kalmayacaktır.
● Kişisel discord sunucum:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
● Kişisel discord adresim: Peaset#5421
Son düzenleme: