Biliyorsunuz ki yakın zamanda bana ve
IBoomWild Adlı şahısa tasarım konusunda şikayet açıldı ve bu şikayetin konusu ''Template'' Kullanmamızdı sadece yazı değiştirerek Satış yapmamızdı
Bu şikayeti yapan
EPİK PROJECT
İsmiyle konu açan başka bir tasarımcıydı
Kendisi bizi şikayet etti konu kapandı ancak buna rağmen İmza alanında, profil mesajı alanı gibi gibi yerlerden kötülemeler yaptı
Bugün kendisini şikayet etme sebebim bizi şikayet ettiği konunun daha da kötüsünü yapmasıdır internetten aldığı resim logonun sadece rengini değiştirerek pazarlaması
Master RP için ''EPİK PROJEKT'' Tarafından yapılan logo aşağıdadır
Bu Logo Onun tarafından tasarlandığı belirtiliyor ve arkadaşımız 7 yıldır tasarımla uğraşmaktaymış
Bu resimde internetteki logo
(Direk maviye boyama)
Kendi Logosuda aşağıda
(Logoyu beyaza boyayıp etrafına mavi stroke)
Ve bunlar sadece birkaçı en fazla 15 dakikamı alan bir araştırma sonucu
Master Roleplaye yaptığnın kanıtıda aşağıdadır
Gereğinin yapılmasını arz ederim
Eğer bu noktada da eğer ben öyle %100 kendi emeğimle yapmıyorum dersede aşağıda diğer kanıtı bize açılan şikayet konusundan bir kesit
Bu şikayeti yapan
EPİK PROJECT
İsmiyle konu açan başka bir tasarımcıydı
Kendisi bizi şikayet etti konu kapandı ancak buna rağmen İmza alanında, profil mesajı alanı gibi gibi yerlerden kötülemeler yaptı
Bugün kendisini şikayet etme sebebim bizi şikayet ettiği konunun daha da kötüsünü yapmasıdır internetten aldığı resim logonun sadece rengini değiştirerek pazarlaması
Master RP için ''EPİK PROJEKT'' Tarafından yapılan logo aşağıdadır
Bu Logo Onun tarafından tasarlandığı belirtiliyor ve arkadaşımız 7 yıldır tasarımla uğraşmaktaymış
Bu resimde internetteki logo
(Direk maviye boyama)
Kendi Logosuda aşağıda
(Logoyu beyaza boyayıp etrafına mavi stroke)
Ve bunlar sadece birkaçı en fazla 15 dakikamı alan bir araştırma sonucu
Master Roleplaye yaptığnın kanıtıda aşağıdadır
Gereğinin yapılmasını arz ederim
Eğer bu noktada da eğer ben öyle %100 kendi emeğimle yapmıyorum dersede aşağıda diğer kanıtı bize açılan şikayet konusundan bir kesit
Son düzenleme: