Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben ephesus fivem gençlik kolları üyesiyim benim sayemde yok fivem 2 gün açılmadı yok en iyisim yok öyle yok böyle yapmadığım şeyleri yaziyom nasi
kanka o fivem gençlik kolları üyesi fivemin patronu herşeyi o yapmıştır uğraşma fivem onunla uğraşıyomuş yok fixleyecek hile açık bulmuş herşeyi o yapmış yapmadığım şeyleri atarak bende akrostiş yazarım yazık bunun kafasına anca bulduğu şeyleri satsın kanka NFDJKGFDNJGFJDNGFJKDNGFKJDNGKJDFJGNFDJKGNDKJ
kanka işte paketi almam 2 saniyeme bakar en iyisi benim cart curt onu alırım bunu alırım fivem benim yüzümden 2 gün kapalı kaldı JFDHKJGFDHJKGHDFJKHGJKFDHGJKFDHGJKFDHJKG okurken yarıldım gülmekten
normalde 250 euro ama sana 250 tele olur kardeşim çok uğraştık üzerinde aşırı uğraştık indirip indirme linkini değiştirdik!!!!!!!!!!!!!!!!! bu emeğin karşılığını verin dostum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
normalde 250 euro ama sana 250 tele olur kardeşim çok uğraştık üzerinde aşırı uğraştık indirip indirme linkini değiştirdik!!!!!!!!!!!!!!!!! bu emeğin karşılığını verin dostum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!