kısa olmuş. sözde paketini çaldığım sunucunun sahibinin bir konu açıp herşeyi ortaya koyup orada bana hırsız denmesini yeğlerdim, razıyım ona.
en azından bişey söyleme hakkı olan biri laf söylemiş olurdu bana.
sendeniz ephesus v1.0 thread'inden hortlatamamışsınız konuyu, ayrı konu açmanız gerekmiş; hayret, onca yalamasına rağmen aquarius bey halen açtıramadı banını sanırım.
fivemturk'ten yeri geldiğinde onca toksiklik yapmama rağmen ben banlanmamışım aga, siz buradan dahi ban yiyecek kadar düşük insanlarla yola devam edin.
iyi oldu, eser abiyle daha konuş(a)madığım için biyere bişey yazmaya yüzüm yoktu, burada yazmama mahal verdiniz şükür.
Evet, dolandırıcı ithamlarına karşı biyografimi yazıyorum. Referanslarımı döküyorum. Çalıştığım yerleri, yaptığım işleri yazıyorum. Yazarken bazı insanların ayaklarına basıcam ve canlarını yakabilecek şeyler söylüycem. Beni hiç tanımayanlar bu avel ne diyo diycek, tanımayanlar bakıp geçecek...
www.fivemturk.com
^ bu thread'in en altındaki son 4 kelimeyi de tekrar okumaya davet ediyorum sizi. söz konusu şeyi ancak ben yapabilirim, ne yazık ki salaklık edip yaptım da.
olan oldu; night meselesinden AYRI olarak sizin ekibinizden telefon üstünden aldığım tüm tehditleri, whatsapp'tan atıldıktan sonra silinen tehdit ve hakaret mesajlarını, her arayana canlı konum gönderdikten sonra oturup nası birilerinin gelmesini beklediğimi belgeleyip alayınızı burada reklam etmektense, sizinle uğraşmaya devam etmektense elimdeki tüm kozları eritiyorum ki istesem de sizinle işim olamasın. şikayetçi misiniz len?
beni arattığınız barzo diyo ki ben kadifekaleliyim.
kadifekaleliymiş ya korktum, adama diyemedim ki evime hoşgeldin
başımızı eğeceğimiz yerde eğeriz, eğdik. size eğilecek baş bende yok; haftalarca zorbalayıp, bıktırdıktan sonra bağımsızlığını ilan etmesine tahammül edemeyince aranızı bozacak başka developer zaten buldunuz kendinize, onunkini denersiniz eğiliyo mu diye.
Herkese iyi forumlar.