Selamlar, Roland'dan bende paket aldım şunu söylemeliyim ki paket kusursuz değil sorunlar var fakat destek konusunda arkadaşların bahsettiği gibi problemler yaşamadık. Bir sorunumuz olduğunda gerekli bilgilendirmeyi ve desteği aldık. Host konusunda da kimse bize zorla host vermedi, roland tanıdığımız var yardımcı olur bakmak ister misiniz dediler bizde inceledik ve makineyi ordan aldık, makineden de gayet memnunuz. Sonuç olarak verilen destekten vs. Biz bir problem yaşamadık. Konuyu açan arkadaşlarla aynı anda aldık paketi onu da eklemek isterim. Paket kusursuz değil hatalar var fakat desteğini sağlıyorlar. Ben ve başka paketi satın alan arkadaşlara konuların linkleri discord üzerinden attılar. Satın alan diğer arkadaşlarla görüştüm FLEXYY harici bir sorun yaşayan olmamış bunu belirtmek isterim. Roland isimli kişiden ilk defa paket aldım ve herhangi bir samimiyetim yok istek üzerine de yazmıyorum. Kişiye atılan suçlamara karşı bizim bu şekilde olaylar yaşamadığımızı belirtmek için yazma gereksinimi duydum.