zaten çalınan şeylerin üstüne adınıda yazsan baya epik olmaz mıydı ya öbür müşterilere sorabilirsin derken 2 tane kalan müşteri den bahsettin herhalde fakat onlar beni bağlamıyor onlara alihan gidipte rica ede ede foruma yazdırdığınıda biliyorum sadece 2 destekçiniz var bu yolda teksiniz ama bak şunu anladım cidden buradan sana bir işlem uygulanmasın diye bin bir takla attığını gördüğümde kendini daha da iyi göstermiş kanıtlamış oldun barındığınız hosting firması bile sizle iletişimi işini bitirmiş yetkilileriniz yanınızdan ayrılmış müşterileriniz çıkıyor kimse kalmadı etrafınızda bırakın bu oyunu haram para güzeldir siz yeni hesap yeni nicklerle gelin devam edersiniz bu çarınızda kotanız doldu beyler
Geçen günlerde yazdığım yazıdan dolayı sanırım şikayet edilen tarafın destekçiymişim gibi bir imaj olmuşmuş. Benim buraya gelip bir problem yaşamadığımıza dair açıklama yapma sebebim kimsenin ricası üzerine değildir. Konuya katkısı olması açısından bizim yaşadığımız olayları anlatma gereksinimi duydum. Yani her iki gözden de konunun değerlendirilmesi için bir yorum yapmıştım. Zaten o yazının üzerine de daha herhangi bir yorum yapmadım konuya dahil olmamak için. Kısacası haklı veya haksız kimseyi savunmadım konunun faydalı olması için kendi deneyimimi anlatma gereksinimi duydum. Bu konuda ben herhangi bir taraf değilim bilginize.