Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

RCON Şifre Hırsızlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben zaten size herhangi bir sözüm yok. Aynı şekilde böyle birşey gördüğümü söyledim ve insanların bilgilenmesi için paylaştım.
Log çekme sistemi yok derken şöyle anlatayım. Setconvar ile Rcon şifresi raider mantığı ile değiştiriliyor. Kimin Yaptığını bilmediğim bu logu sistemini geveze paketinde gördüm ve burda paylaşma gereği duydum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi Satışlar Dilerim.
Ve tekrardan söyliyeyim o log sistemi bana ait Değil Samet Can Bal İsimli şahıs yani benden paket alan kişiye aittir.
 
Ben teşekkür ederim sizle herhangi bir sıkıntım yok benim tek sinirlendiğim bana iftira atılıp paketin kopyalanması ve suçlu benmişim gibi insanların burda geliğ ağlaması.
Ama Diğer Barlas Systemdeki Mevcut Rcon Logu Halen Paket Sahibi Tarafından Düzgün Bir Açıklama Yapılmadı.
 
Ama Diğer Barlas Systemdeki Mevcut Rcon Logu Halen Paket Sahibi Tarafından Düzgün Bir Açıklama Yapılmadı.
O konu hakkında detaylı bir bilgim yok barlas aktif olduğu zaman bir açıklama yapar.
 
@G3VEZE bu konudan alınmıştır açıklamaları kabul edilebilir olduğundan dolayı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem
Konuya yorum yapmayının neresinden anlamıyorsunuz ?
 
Lua kodumu alınca eline bir şey geçmiyor esx_vrp_np_qbus arkadaşım AOLicense'ın amacı **parayla** satılan sistemleri korumaktır. Ki forumda zaten herkes AOLicense'ın gerekli bilgilerini çektiğini biliyor lua kodunu istediğin gibi dağıt canım bana hiç bir şey olmaz gerekirse sıfırdan lua kodu yazarım xD
 
Merhaba,

Öncellikle açıklamamda bulunayım, Hunter Roleplay'e paket satmamam durumunda paketimin dumplandığı ve çalındığı da bildirip gerekli işlemlerin yapılmasını söyledim ve arkadaşlar kabul ettiler hatalarını. Paketimi arkadaşa verip içerisini kontrol ettirdikleri ortaya dahada çok konmuş oldu bu şikayet ile birlikte yoksa paketime nasıl ulaşacaklardı kafamda bu soru var. Rcon konusuna gelelim şuan müşterilerimden birisi açık diğeride açık olduğunda gerekli kanıtlarımı sunacağım.

Müşterilerime paketlerimi satarken içerisinde rcon çektirme ve lisans sisteminin olduğunu belirtiyorum ve tüm haklarının bende olduğunu söylemekteyim. Hunter Roleplay ile bir alım satım durumu olmadı ve benden şuan durduk yere şikayetçi oluyorsunuz aşağıda müşterilerime daha yeni sordum ve sıcak sıcak kanıtlarımı sizlerin huzuruna sunuyorum.

44136
44139
44138

Eğer kanıtlarım yetersiz ise Legacy Roleplay'e de paketimi sattım uyandıklarında onuda sunarım.​
 
Merhabalar öncelikle bu yapılan açıklamalara göz gezdirdim şikayetçi taraf RCON Şifresini çektirdiği için şikayet ediyor açık bir şekilde lakin barlasın son açıklamasına göre Barlas bu ücretli eklenti dosyasını /paketi satarken zaten bunu satın alan kişiye belirtiyor çalınması durumunda güvenlik önemli olarak kullanıldığını alan kişiye belirttiği görülmüştür.

Daha önce bu sebepten dolayı Raider adlı forum kullanıcısı forumdan uzaklaştırılmıştı lakin raider adlı kullanıcının yaptığı olay ücretsiz olarak paylaştığı dosyanın içine koyması ve bunun içinde "bu şekilde bir rcon çektiriyorum güvenlik önlemi olarak haberiniz olsun" dememesiydi lakin barlasın bu yaptığı işleme baktığımızda her ne kadar etik olmasa da yaptığı güvenlik önemlini satarken satmış olduğu kullanıcılara söylemektedir , alan memnun satan memnun olduğu sürece bizim tarafımızca bir problem görülmemektedir, lakin günün birinde rcon şifresi kötü bir amaç uğuruna kullanılırsa o zaman forumda işlem uygulanabilir güvenlik önlemini kötüye kullanmaktan söylemiş olsa bile forum üzerinde işlemi görülebilir konuma gelir.

Lakin bu durumda tekrarlıyorum alan memnun alan kişi alırken bunun farkında satan zaten farkında ve satanda memnun bu durumda konu üzerinde yapılacak bişey kalmadığını düşünerekten konuyu kapatıyorum , herkese iyi forumlar dilerim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!