Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ScriptMakine Ele Geçiren LISANS SISTEMI | Kullanıcı Adı Şifre | DEVLAUNCHER V2
+REP
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu lisanslama sistemi yayılırsa paketlerimiz ve scriptilerimiz çalınmayacak fakat scriptlere erişimimiz de bir o kadar zorlaşacak ? Ellerine sağlık çok başarılı?
+REP
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu lisanslama sistemi yayılırsa paketlerimiz ve scriptilerimiz çalınmayacak fakat scriptlere erişimimiz de bir o kadar zorlaşacak ? Ellerine sağlık çok başarılı?
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bence gayet kaliteli ve fiyatını kat kat hak ediyor ama benim görüşüm eksik olarak resources şifrelenmiyor mesela resources den bir dosya alınsa bence sistem bunu fark edemeyecek (denedim fark etmedi) ama paketi almaya çalışırsa makinenin şifresi direk size düşüyor ve bunu oldukça sevdim
Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bence gayet kaliteli ve fiyatını kat kat hak ediyor ama benim görüşüm eksik olarak resources şifrelenmiyor mesela resources den bir dosya alınsa bence sistem bunu fark edemeyecek (denedim fark etmedi) ama paketi almaya çalışırsa makinenin şifresi direk size düşüyor ve bunu oldukça sevdim
Teşekkür ederim beni tercih ettiğiniz için. Eğer bütün resource lerin korunmasını isterseniz malesef ki scriptlere erişiminiz büyük ölçüde azalıyor. Eğer istersen discord üzerinden iletişime geçip yaptırabilirsin