Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

RCON Şifre Hırsızlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Raicho

Üye
FT Kullanıcı
Katılım
3 yıl 5 ay 19 gün
Mesajlar
19
Merhabalar Ben BootKit Bugün Sizlere Bazı Kişilerin Yaptığı Paket Şifreleme Ayağına Sunucuların Rconlarını Değiştirdiği Yetmezmiş Gibi Sunucuların Verilerini WebHook Aracılığıyla Çekmesine Birde Yetmemiş Gibi Bu Rcon Kodu İle Sunuculara Girip Racon Kesmelerine İnat Yayınlıyorum.

Buyrun İlk Olarak Geveze V2 Paketinin İçinde Bulunan Pasif Halde Duran HUNTER Logger'daki Keşif Ettiğim Kod Satırı.
Evet Bilmeden Koymuş Olabilirsin Normaldir Ama Dikkat Et Birşeyi Satarken :)


44104


Paket Satış Linki : Paket - [HARD RP UYUMLU BUGSUZ FPS OPTİMİZASYONLU] G3VEZE V2 ÇIKTI !!!

Peki Bu Paketi Alan Kişi Bunu Bilmeden Çalıştırdığında Ne Olacak Tabikide RCON Şifresi Varsa Değişecek Buda Ne Oluyor Saldıraya Açık Olduğunu Gösteriyor.
Yetmezmiş Gibi Bu Forumdan Hakkımı Arıyorum Diye Banlanırsam Üstüne Birşey Demem.

En Son Bunu Raider Yapıyordu Unutmayın Unutturmayın :)

---------------------------------------------------------------------------

Sıra Geldi BRLv1 Satışında Olan Pakete Burdaki Durum Daha Vahim O

Hatta Ağızıyla Kendi Kendini İfşa Ediyor Ona Ne Demeli. Küfürlü Yerler Sansürlendi.

44105

Ve Paketin Ana Sistemi Yani Barlas Systemdeki Rcon Şifresini Değiştirme Protokolü ve Discord Kanalına Gönderme Yeri.

44106

2-

44107


Paket Satış Linki :

İnsanlarımız Para Vererek Paket Aldığını Düşünüyor Ama Aldıkları Tek Şey Büyük Bir Güvenlik Açığı. Bu Açığı Kullanan ve Kullandıranların Forumdan Yasaklanması Dileğiyle. Lütfen Paket Yaparken İçeriğine Dikkat Edin İyice İnceleyin.

Sunucunuzda Şüphelendiğiniz Birşey Var İse Discordumdan Ücretli Şekilde Kontrol Ve Bug Giderme Yapmaktayım.
Discordum : ᛋᛋBootKitᛋᛋ#2368

Daha Nice İnsanların Kötü Emellerini Ortaya Dökme Dileğiyle
BOOTKIT Sizi Korur. Sağlıcakla Kalın Efendim.
 
Son düzenleme:
Forum Yönetiminin Adaletini sorgulama
evet bazı zeki arkadaşların yaptıkları sonunda ifşa oldu ee bide bunllar türkiyenin en büyük fivem forumunda MODERATOR bakalım banlanacaklarmı
 
Forum Yönetiminin Adaletini sorgulama
evet bazı zeki arkadaşların yaptıkları sonunda ifşa oldu ee bide bunllar türkiyenin en büyük fivem forumunda MODERATOR bakalım banlanacaklarmı
Fivemin Moderatörü Bilmeden Koymuş Olabilir Server.cfg'de Hunter Pasifdi. Ama Bu Onu Bakıp Düzeltmemesi Anlamına Gelmiyor.
:)
 
Forum Yönetiminin Adaletini sorgulama
Team10 Farkı bebeğim öyle paket hırsızı demekle bizim adamı banlamakla olacak işler değil bunlar bakalım moderatörler uyarı alıyor mu
 
Sado Sado Efendim Kişiler Hakkında Gerekli İşlemlerin Yapılmasını Arz Ederim.
 
Sado Sado Efendim Kişiler Hakkında Gerekli İşlemlerin Yapılmasını Arz Ederim.
Üstünde konuşulmadan ne zaman işlem yapıldı bu forumda ?

Forum üzerinde yetkili olup olmaması hakkında açılan şikayet konusunun üzerinde konuşulmayacağı anlamına gelmiyor.

3. Kişililer bu konuya dahil olduğu anda uyarı alacaktır.

@G3VEZE ve Barlas ImBarlas konu altına açıklamalarınız bekleniyor.

Konu yarın gün içerisinde konu altında tartışılacaktır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba,

İnsanlara paketimi satıyorum ve paketimin güvenliğini almamda en doğal hakkımın olduğunu biliyorum, TEAM10 ve ekibi çareyi açık aramakla buluyor nesiniz siz hacker grubu filan mı?

44108

@laot adlı arkadaşı bile ortaya katan olayla alakası olmuyan kişilere bile bulaşan insanlarsınız​
 
Paketin Güvenliğini Alıyor Olabilirsin Bu Tabiki Hakkın Ama Sana Kimse RCON Şifresine Müdahale Etme Hakkı Sunmaz. Ve Depolama Hakkıda Sunmaz. Hacker Grubu Değilim. Ücretli Developerim ve Paketlerinin Açıklarını Bulup Giderilmesi İçin Ücret Aldım. Ve Kod Satırlarında Bunları Gördüm. Burda Bana Hakaret ve Ağır Sözler Kullanmadan Ve Konuyu Rotasında Çıkarmadan Açıklamanızı Beklemekteyim. Laot Korumasını Beğenmemiş ve Kendisiylede Sürtüşmem Olmuş Olabilir Normaldir. Bunu Foruma Alenen Açık Olarak Konuşma Kayıtlarını Yayarak Bastırmanız Sizin Bileceğini Birşeydir. İyi Akşamlar.
 
Forum yönetimine direkt olarak adaletimi sorguladığınız içinde herhangi bir karar verilmeden konu içerisinde hepinize 1 er uyarı aldınız.
 
PAKETİ SATILMADI DİYE BİŞEY YAPMADIK ÖNEMLİ OLAN SENIN PAKETLERI DUMPLA BANADA SCRİPTLERİ VERİRSİN KANKA DEMENDEN DOLAYI YAPTIGIM BIRSEYDIR MILLETIN PAKETINI CALMAMI ISTIYOSAN KANKA BENDE SCRIPTLERI KULLANIRIM CAL DIYOSAN BU SENIN HIRSIZ OLDUGUN ANLAMINA GELIR MILLETTEN YARARLANMAKTIR NEYSE SENIN YAPTIGIN KENDINE YAKISIR BENIMKISI KENDIME AMA PARA VERIP ALDIGIM PAKET BENIMDIR GEVEZE ADLI ŞAHIS BENDEN SONRADA MILLETI DOLANDIRMAYA DEVAM EDIYOR RASQUEXIN V5 ADLI PAKETININ DIREK ÇALIP SADECE BLIPLERI VE MESLEKLERI DEGISTIRDIGI ORTAYA CIKMISTIR BENIM PARA VEREREK ALDIGIM PAKET BENIM PAKEDIMDIR BU ARKADAS PAKETI GERI VERMIYOR VE HAKKIMIDA HELAL ETMIYORUM KONU ÜZÜRİNEDE KONUSMAK ISTEMIYORUM HERKES YOLUNA BAKSIN
Tekrar seni uyarmayacağım tarafına yaptırım yapacağım konuyu sürekli sağa sola çekmeyin şuana kadar yazdıklarınızı da okunmayacaktır konu yarın öğleden sonra işlem görecektir.
 
Konu içinde ki yorumlar temizlendi konu yarın işlem görecektir herkese iyi geceler.
 
Konu aktif hale gelmiştir , Açıklamalar haricinde ki yorumlar temizlenecektir , 3. şahıslar attıkları ilk yoruma uyarı alacaklardır.
 
Öncelikle selamun aleyküm bu üstte beni ifşa olarak attığın ss'de HUNTER SYSTEM SAMET CAN Yazıyor Benim adım samet can mı dostum paketi alan kişinin adı samet can ve kendi diye tanıttığı "LOG SİSTEMİNİ" Paketimin içine koymuş birde kendisininmiş gibi atar yapıyor aşşağıda ss leri bırakacağım.Ben kendi paketimin dışında kimsenin paketini lisanslamıyorum ve Lisanlamak benim en doğal hakkım eğer dün bu paket lisanslanmasaydı bir tane 12 yaşındaki çocuk çalıp benim diye satıcaktı ve ben bütün müşterilerim bunu Samet Can da iyi bilir " Paket lisanslı herhangi bir farklı ip üzerine sunucuyu taşımayın lisansınız iptal olur dedim ve kişiler 12 yaşında 10 team mıdır nedir bilmiyorum onlardan bir üye paketimi kopyalıyor ve farklı ip üzerine taşıyor ve kişilerin lisanslarını iptal ediyorum bu kadar kudurmalarına anlam veremiyorum senin en önemli şeyin olan makineyi birisine veriyorsun ve o kişi paketi kopyalıyorsa bu durumda sende sorumlu olursun ekte bıraktığım görselde ifşa olarak atıyorsun ya dostum orda samet can yazıyor Yani paketi alan kişinin adı.Herhangi bir rcon çektiğimi göremiyorum " Beni Yazdığın Kısımda "
 

Ekli dosyalar

  • 1613459322204.png
    1613459322204.png
    62.4 KB · Görüntüleme: 41
  • unknown.png
    unknown.png
    81.3 KB · Görüntüleme: 40
  • unknown.png
    unknown.png
    77.1 KB · Görüntüleme: 36
  • unknown.png
    unknown.png
    70 KB · Görüntüleme: 26


Üstteki Konuda zaten paketin çalınması,işleyişi anlatılmış lisansınız iptal edilmiştir.Senin hırsız developerından ben sorumlu değilim kopyalamadan önce düşünmeniz gereken şeyleri gelip seslide bana anlatıyorsunuz paketinizi şuan kullanamıyorsunuz diyede kuduruyorsunuz.Ben sana hak tanımicam dediğim zamanda yok benim abim avukattı diye korkutmayı çalışıyorsunuz o işler öyle olmuyor diyincede guruba çağırıyorsun geliyorum ekran açıp her yaptığın pisliği gösterincede bağırarak konuşmaya başlıyorsun.Uzun uğraşlar verdiğim emeği ve zamanı geri verebileceksen ki veremeyeceksin buyur paket senin olsun :)
 
En üstte bıraktığın benim hakkında olan ss GeneraL10#1525 bu arkadaş yani Benden paket alan ismi samet can olan arkadaşın kendisinin diye tanıttığı log sistemidir Ve sunucusunun ismi Hunter Roleplaydir yani belirtmek istediğim şu üstteki bana aitmiş gibi gösterdiğin log sistemi bana ait değil Ve zaten üst kısmındada samet can yazıyor ismin vesayrede geçmiyor.Hani rcon çekiyormuşum ya hani nerde G3VEZE SYSTEM göremiyorum kendime ait birşey ?
 
Son düzenleme:
Aynı şekilde bende şahidim Yiğit yani @G3VEZE bana olayın ilk başında şüphelendiğini söyledi ve olayın sonuna kadar kendisi bekledi ve en son zaten paket kopyalandığı vakit lisans iptal edildi olayda bende vardım zaten ilk şikayet konusunuda ben Açmıştım yani bu insandan +15 + 20 kişi mutlu iken sadece 1 kişi bu mutsuz oluyor o da paketi kopyalayan insan birde ( kendilerini Tanrı zanneden hileci gurubu ) olayları kendimde gördüm lisansın iptal edilişine kadar inceledim rcon çekme olayı yoktur diğer moderatör arkadaşın konusunu bilmiyorum.Fakat arkadaşlar hem suçlu hem güçlü hem paketi kopyalıyorlar hemde konunun yorumlarında ağlıyorlar.
 
En üstte bıraktığın benim hakkında olan ss GeneraL10#1525 bu arkadaş yani Benden paket alan ismi samet can olan arkadaşın kendisinin diye tanıttığı log sistemidir Ve sunucusunun ismi Hunter Roleplaydir yani belirtmek istediğim şu üstteki bana aitmiş gibi gösterdiğin log sistemi bana ait değil Ve zaten üst kısmındada samet can yazıyor ismin vesayrede geçmiyor.Hani rcon çekiyormuşum ya hani nerde G3VEZE SYSTEM göremiyorum kendime ait birşey ?
Ben zaten size herhangi bir sözüm yok. Aynı şekilde böyle birşey gördüğümü söyledim ve insanların bilgilenmesi için paylaştım.
Log çekme sistemi yok derken şöyle anlatayım. Setconvar ile Rcon şifresi raider mantığı ile değiştiriliyor. Kimin Yaptığını bilmediğim bu logu sistemini geveze paketinde gördüm ve burda paylaşma gereği duydum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi Satışlar Dilerim.
 
Team10 Farkı bebeğim öyle paket hırsızı demekle bizim adamı banlamakla olacak işler değil bunlar bakalım moderatörler uyarı alıyor mu
daha dun senin adamin benim team10 la alakam yok demiyormuydu bebegim ?
 
Ben zaten size herhangi bir sözüm yok. Aynı şekilde böyle birşey gördüğümü söyledim ve insanların bilgilenmesi için paylaştım.
Log çekme sistemi yok derken şöyle anlatayım. Setconvar ile Rcon şifresi raider mantığı ile değiştiriliyor. Kimin Yaptığını bilmediğim bu logu sistemini geveze paketinde gördüm ve burda paylaşma gereği duydum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi Satışlar Dilerim.
Ben teşekkür ederim sizle herhangi bir sıkıntım yok benim tek sinirlendiğim bana iftira atılıp paketin kopyalanması ve suçlu benmişim gibi insanların burda gelip ağlaması.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!