Merhabalar Ben BootKit Bugün Sizlere Bazı Kişilerin Yaptığı Paket Şifreleme Ayağına Sunucuların Rconlarını Değiştirdiği Yetmezmiş Gibi Sunucuların Verilerini WebHook Aracılığıyla Çekmesine Birde Yetmemiş Gibi Bu Rcon Kodu İle Sunuculara Girip Racon Kesmelerine İnat Yayınlıyorum.
Buyrun İlk Olarak Geveze V2 Paketinin İçinde Bulunan Pasif Halde Duran HUNTER Logger'daki Keşif Ettiğim Kod Satırı.
Evet Bilmeden Koymuş Olabilirsin Normaldir Ama Dikkat Et Birşeyi Satarken
Paket Satış Linki : Paket - [HARD RP UYUMLU BUGSUZ FPS OPTİMİZASYONLU] G3VEZE V2 ÇIKTI !!!
Peki Bu Paketi Alan Kişi Bunu Bilmeden Çalıştırdığında Ne Olacak Tabikide RCON Şifresi Varsa Değişecek Buda Ne Oluyor Saldıraya Açık Olduğunu Gösteriyor.
Yetmezmiş Gibi Bu Forumdan Hakkımı Arıyorum Diye Banlanırsam Üstüne Birşey Demem.
En Son Bunu Raider Yapıyordu Unutmayın Unutturmayın
---------------------------------------------------------------------------
Sıra Geldi BRLv1 Satışında Olan Pakete Burdaki Durum Daha Vahim O
Hatta Ağızıyla Kendi Kendini İfşa Ediyor Ona Ne Demeli. Küfürlü Yerler Sansürlendi.
Ve Paketin Ana Sistemi Yani Barlas Systemdeki Rcon Şifresini Değiştirme Protokolü ve Discord Kanalına Gönderme Yeri.
2-
Paket Satış Linki :
İnsanlarımız Para Vererek Paket Aldığını Düşünüyor Ama Aldıkları Tek Şey Büyük Bir Güvenlik Açığı. Bu Açığı Kullanan ve Kullandıranların Forumdan Yasaklanması Dileğiyle. Lütfen Paket Yaparken İçeriğine Dikkat Edin İyice İnceleyin.
Sunucunuzda Şüphelendiğiniz Birşey Var İse Discordumdan Ücretli Şekilde Kontrol Ve Bug Giderme Yapmaktayım.
Discordum : ᛋᛋBootKitᛋᛋ#2368
Daha Nice İnsanların Kötü Emellerini Ortaya Dökme Dileğiyle
BOOTKIT Sizi Korur. Sağlıcakla Kalın Efendim.
Buyrun İlk Olarak Geveze V2 Paketinin İçinde Bulunan Pasif Halde Duran HUNTER Logger'daki Keşif Ettiğim Kod Satırı.
Evet Bilmeden Koymuş Olabilirsin Normaldir Ama Dikkat Et Birşeyi Satarken
Paket Satış Linki : Paket - [HARD RP UYUMLU BUGSUZ FPS OPTİMİZASYONLU] G3VEZE V2 ÇIKTI !!!
Peki Bu Paketi Alan Kişi Bunu Bilmeden Çalıştırdığında Ne Olacak Tabikide RCON Şifresi Varsa Değişecek Buda Ne Oluyor Saldıraya Açık Olduğunu Gösteriyor.
Yetmezmiş Gibi Bu Forumdan Hakkımı Arıyorum Diye Banlanırsam Üstüne Birşey Demem.
En Son Bunu Raider Yapıyordu Unutmayın Unutturmayın
---------------------------------------------------------------------------
Sıra Geldi BRLv1 Satışında Olan Pakete Burdaki Durum Daha Vahim O
Hatta Ağızıyla Kendi Kendini İfşa Ediyor Ona Ne Demeli. Küfürlü Yerler Sansürlendi.
Ve Paketin Ana Sistemi Yani Barlas Systemdeki Rcon Şifresini Değiştirme Protokolü ve Discord Kanalına Gönderme Yeri.
2-
Paket Satış Linki :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İnsanlarımız Para Vererek Paket Aldığını Düşünüyor Ama Aldıkları Tek Şey Büyük Bir Güvenlik Açığı. Bu Açığı Kullanan ve Kullandıranların Forumdan Yasaklanması Dileğiyle. Lütfen Paket Yaparken İçeriğine Dikkat Edin İyice İnceleyin.
Sunucunuzda Şüphelendiğiniz Birşey Var İse Discordumdan Ücretli Şekilde Kontrol Ve Bug Giderme Yapmaktayım.
Discordum : ᛋᛋBootKitᛋᛋ#2368
Daha Nice İnsanların Kötü Emellerini Ortaya Dökme Dileğiyle
BOOTKIT Sizi Korur. Sağlıcakla Kalın Efendim.
Son düzenleme: