Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam gcphone datasını sildiniz yani twitter_tweets ve phone_messages kısmını sildiyseniz ve tekrar kurduysanız problem olmaması lazım zaten. telefonu şu an sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum ilerde valeye entegre etmeyi deniyeceğim
Sana diyorum ki, server-side kodlarda owner diye bir şey çekiliyor. Database'de owner yok. Neyi anlamıyorsun??? Data sorunlu, fixlemeden kullanamazsın. Ben de sorunsuz kullanıyorum çünkü fixledi birisi.
why what'app meesages not working , the other players can't receive, alsoo i can't hear players from the phone ,i'm using mumble voip, and no problem with database
so what is the problem ??
Merhaba, şu anda takıldığım şey meslek entegrasyonu yani ambulance ve policejob u buna nasıl entegre edebilirim bilgim olmadığından dolayı yardımınız istiyorum