Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ufak bir açıklama dostlar ne yazık ki paylaşım yapmayacağım Anlık sinir olarak fixleyeceğim dedim fakat zahmet istiyor ve gereksiz bir kavga için elimdeki şeyi fixleyip paylaşma niyetinde değilim.
ufak bir açıklama dostlar ne yazık ki paylaşım yapmayacağım Anlık sinir olarak fixleyeceğim dedim fakat zahmet istiyor ve gereksiz bir kavga için elimdeki şeyi fixleyip paylaşma niyetinde değilim.
fixledin dostum şuan artık herkesin qs-smartphone u var 2 ay geçmiş üzerinden hala link göremiyoruz neden acaba
zaten o kadar kod bilginin olduğunada inanmiyorum (lütfen beni yanılt) sonuçta son paketine bile baktığımda bir kaç free ve leak scriptten başka bişey göremedim
şöyle de bir mesajın var ancak elinde temiz halinin olmadığına son yaptığın paket olan RWAY-ROLEPLAY isimli paketindeki bir kaç fotoğraf ile kanıtlayabileceğimi düşünüyorum
fixledin dostum şuan artık herkesin qs-smartphone u var 2 ay geçmiş üzerinden hala link göremiyoruz neden acaba
zaten o kadar kod bilginin olduğunada inanmiyorum (lütfen beni yanılt) sonuçta son paketine bile baktığımda bir kaç free ve leak scriptten başka bişey göremedim
Ekli dosyayı görüntüle 80656 şöyle de bir mesajın var ancak elinde temiz halinin olmadığına son yaptığın paket olan RWAY-ROLEPLAY isimli paketindeki bir kaç fotoğraf ile kanıtlayabileceğimi düşünüyorum
Yanıtla beni demişsin elbette yanıtlayayım.
Öncelikle bilgime laf etmişsin zaten Developer konumu okursan yeteneğimi ve becerimi anlatmışım.
Burada aşşağılayıcı,Küçük düşürme çabalarıyla bana "Free script kullanıyorsun" diyorsun fakat en azından bunu yapmıyorum demiyorum açık bir şekilde.
Roleplay baz göstermişsin NYC&Zombie paketlerini neden göstermedin?
Yanıtla beni demişsin elbette yanıtlayayım.
Öncelikle bilgime laf etmişsin zaten Developer konumu okursan yeteneğimi ve becerimi anlatmışım.
Burada aşşağılayıcı,Küçük düşürme çabalarıyla bana "Free script kullanıyorsun" diyorsun fakat en azından bunu yapmıyorum demiyorum açık bir şekilde.
Roleplay baz göstermişsin NYC&Zombie paketlerini neden göstermedin?