Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaten baştan yazdık store robberyi bir dünya mantık hatası vardı çalışmıyordu ayrıca yazdığın şeyi 2 kere okudum anlamak için çok zorlama aw3rque abin kurallara uymadın diye dövmücek
Size yetişmem dileğiyle mi? Güldürüyorsun beni merty. Sadece senin kaç kazancın var çok merak ettim. Eğer benim ne kadar kazandığımı merak edersen seve seve atarım.
Size yetişmem dileğiyle mi? Güldürüyorsun beni merty. Sadece senin kaç kazancın var çok merak ettim. Eğer benim ne kadar kazandığımı merak edersen seve seve atarım.
Hmm, bunu bana sen mi diyorsun? Maksimum 2000 Türk Lirası kazanmışsındır. Ne demişler "Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki, paran bittiğinde şerefinde bitmesin." - Nicanor Parra
Ne güzel söylemiş değil mi?
Hmm, bunu bana sen mi diyorsun? Maksimum 2000 Türk Lirası kazanmışsındır. Ne demişler "Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki, paran bittiğinde şerefinde bitmesin." - Nicanor Parra
Ne güzel söylemiş değil mi?
Konu kilit , gereksiz tüm yorumlar yönetim tarafından temizlenecek. Toplu olarak herkese özelden uyarı mesajı atmamıza gerek yok ! Buradan Genel bu konu altında konu içeriği ile ilgisiz konuşanlara yazılı uyarıdır.
Tekrar bu şekilde bir olayla eşleşmeniz durumunda yasaklama uygulanacaktır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!