Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kanki benim yazım yanlışlarımı düzeltip shawa türkçe öğretmenimi oldun diyosun ne boş adamsın kanka darkı guardlamaya devam etSeni tanımıyorum bile noldu bir anda türkçe öğretmeni mi oldun başımıza? Ah! Pardon özür dilerim Ry'nin geliştirici arkadaşıydın arkadaşına laf atılınca hemen savunmaya geçmeliyim diye düşündün galiba. ?
Ben dark'ı savunmuyorum. Sadece minik bir türkçe hatanı düzelttim. Ama galiba tüm arkadaşlarını üzerime saldın. En azından *shaw* senden daha iyi türkçe biliyormuş. ? Bence ders alabilirsin.kanki benim yazım yanlışlarımı düzeltip shawa türkçe öğretmenimi oldun diyosun ne boş adamsın kanka darkı guardlamaya devam et
Şimdi şöyle ki oradaki olay sadece format değil. RY son halini yapamadığı için bizden istedi madem 30 satır kod git kendin yap. Kaç gün dilendiniz. Artı olarak madem RY' nin scripti RY' nin yaptığı versiyonu satabilirsiniz. Event isimlerine kadar aynı olması bir tuhaf değil mi?eğer azıcık bilgin olsaydı zaten targetla yaptığım script de o kodu kullanamayacağımı ve ayrıca scripti yazmaya başladığımdan beri scripte de ki cooldown sorununu sende biliyorsun. script de nasıl cooldown atıldığını bakmak için girmiştim zaten scripti tamamen satırı satırına ben yazdım gibi bir söylemim de yok farkettiysen.
burda da ry bana scriptleri bilgisayarından sildiğini söyledi yıldırımda selam verince bile tartışmaya girdiği için o anda en yakın sen vardın sana sormuştum. store rob veya job selector gibi 35 satır kodları senden isteyecek değilim hiç bir başarın yok zaten çöplüğünde yaşamaya sydresi falan yalamaya devam et
zaten baştan yazdık store robberyi bir dünya mantık hatası vardı çalışmıyordu ayrıca yazdığın şeyi 2 kere okudum anlamak için çok zorlama aw3rque abin kurallara uymadın diye dövmücekŞimdi şöyle ki oradaki olay sadece format değil. RY son halini yapamadığı için bizden istedi madem 30 satır kod git kendin yap. Kaç gün dilendiniz. Artı olarak madem RY' nin scripti RY' nin yaptığı versiyonu satabilirsiniz. Event isimlerine kadar aynı olması bir tuhaf değil mi?
getclosestobjectle objeyi çektirip getentityhealt(object) < 500 yazamıcaksanız ne yapim kankaŞimdi şöyle ki oradaki olay sadece format değil. RY son halini yapamadığı için bizden istedi madem 30 satır kod git kendin yap. Kaç gün dilendiniz. Artı olarak madem RY' nin scripti RY' nin yaptığı versiyonu satabilirsiniz. Event isimlerine kadar aynı olması bir tuhaf değil mi?
SFLİŞKHGJXDFPGOKHJXFLPDGŞIHJXFDGOH BİR DE KAÇ GÜN DİLENDİNİZ DİYORSUN YA İSTEDİM ANINDA ATTIN KANKA PAY ALMAK İÇİN MERMİ YİYODUNUZ XDŞimdi şöyle ki oradaki olay sadece format değil. RY son halini yapamadığı için bizden istedi madem 30 satır kod git kendin yap. Kaç gün dilendiniz. Artı olarak madem RY' nin scripti RY' nin yaptığı versiyonu satabilirsiniz. Event isimlerine kadar aynı olması bir tuhaf değil mi?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!