Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi paketi 30-40 saatte yaparsın diyelim asgari ücretle .alışan biri 119 TL alıyor 8 saatte böyle bi paketi en fazla 5 kişiye sattın diyelim 300 tl yapıyor 2 günde yerim o parayı a*
Dostum şuan benim bir tuzağıma yakalandın. Para yemek eylemi asla gerçek olamaz eğer gerçekten para yemek eylemini gerçekleştiriyorsan bir doktora görün derim.
Dostum şuan benim bir tuzağıma yakalandın. Para yemek eylemi asla gerçek olamaz eğer gerçekten para yemek eylemini gerçekleştiriyorsan bir doktora görün derim.