Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
+ olarak
60tl den zengin olmayacağım maksat insanlar yararlansın ben burdan kazandığım 60tlye zengin olmam ama sen burdan aldığın 60tl ile iyi yerlere gelebilirsin.
60tl olmasının sebebini belirttim fakat ayrıntılı belirteyim şuan piyasada çoğu kişi paket satıyor ve bu paketler min. 200-300 tl den başlıyor bu paketlerin çoğu da fix değil hataları olan paketler
bu paket zaten eski temel yani infinity değil max. 200tl filan eder normalde bir farklılık olsun insanlar yararlansın diye 60tlye satıyorum bazıları paketteki sadece telefonu 100tl ye satıyor
Fiyat 60TL (sebebi ise 400-500tl'ye boş paket satmak yerine insanlar fazla para harcamasın paket infinity olmadığı için (galiba max 64) çekebilir bilginize. fakat yeni başlayan sunucular için gayet ideal bir paket olduğunu düşünüyorum.)
T'den birşey yazarken kafanızın üstünde ... çıkar
+ olarak
fazla koşunca yoruldun, suya girince ıslandın vs. gibi statuslar var Ekli dosyayı görüntüle 50681
ADAM YILLARINI VERMİŞ .LUA DİLİ ÖĞRENMİŞ FULL FİX BİR FİVEM PAKETİ OLUŞTURMUŞ VE 60 TL SATIYOR . HEMEN ALALIM STOKLAR BİTMEDEN .... ( BU TARZ KONULAR AÇILIRKEN FORUMUMUZ TARAFINDAN ONAYLANMAMASI GEREK (ŞAHSİ FİKRİM) )
DİP NOT 1 : EMİNİM Kİ BİRÇOK ÇALINTI/FREE PAKETLER BUNDAN İYİDİR.
DİP NOT 2 : ŞAHSIN ŞU LAFLARINDAN BİLE NE KADAR BİLGİLİ OLDUĞU BELLİ
" Fiyat 60TL (sebebi ise 400-500tl'ye boş paket satmak yerine insanlar fazla para harcamasın paket infinity olmadığı için (galiba max 64) çekebilir bilginize. fakat yeni başlayan sunucular için gayet ideal bir paket olduğunu düşünüyorum.) "
es:addGroupCommand* adlı şeyleri sadece ESX.RegisterCommanda çeviriyosun bunun için 60 liradan fazla almak maksimum 100 liraya çıkartır yani dediğin doğru Neyse kanks iyi satışlar. (birkaç şey daha var onları yazma gereği duymadım)
bi paketi 30-40 saatte yaparsın diyelim asgari ücretle .alışan biri 119 TL alıyor 8 saatte böyle bi paketi en fazla 5 kişiye sattın diyelim 300 tl yapıyor 2 günde yerim o parayı a*
bi paketi 30-40 saatte yaparsın diyelim asgari ücretle .alışan biri 119 TL alıyor 8 saatte böyle bi paketi en fazla 5 kişiye sattın diyelim 300 tl yapıyor 2 günde yerim o parayı a*
ADAM YILLARINI VERMİŞ .LUA DİLİ ÖĞRENMİŞ FULL FİX BİR FİVEM PAKETİ OLUŞTURMUŞ VE 60 TL SATIYOR . HEMEN ALALIM STOKLAR BİTMEDEN .... ( BU TARZ KONULAR AÇILIRKEN FORUMUMUZ TARAFINDAN ONAYLANMAMASI GEREK (ŞAHSİ FİKRİM) )
DİP NOT 1 : EMİNİM Kİ BİRÇOK ÇALINTI/FREE PAKETLER BUNDAN İYİDİR.
DİP NOT 2 : ŞAHSIN ŞU LAFLARINDAN BİLE NE KADAR BİLGİLİ OLDUĞU BELLİ
" Fiyat 60TL (sebebi ise 400-500tl'ye boş paket satmak yerine insanlar fazla para harcamasın paket infinity olmadığı için (galiba max 64) çekebilir bilginize. fakat yeni başlayan sunucular için gayet ideal bir paket olduğunu düşünüyorum.) "