Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Lisans Sisteminin Çalıntı İftirası [Şikayetçiyim]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba dostum,

Mustafayı project63'den önce tanıyordum. Ve bu çocuğun 14 yaşında olmasına rağmen sana toz attıracağına eminim. Bu çocuk 14 yaşında hepinizden önce (discord kurman sistemi ondan önce yaptığın anlamına gelmez) sistemi 0'dan kendisi yapıp PHP kısmında destek aldı.
Emin ol project63 zamanında gelen her türlü geliştirmede Mustafa yapıyordu ve cayır cayır çalışıyordu sistemi her türlü geliştiriyorlardı.
Ne hikmetse sana arkadaşım diyen adamların hiçbirini tanımıyorsun asıl komiklik burda başlıyor.

Gönderilen WebHook mesajını editlemekle sen yapmış olmuyorsun akıllanın artık.

DF
Merhaba dostum,

Mustafayı project63'den önce tanıyordum. Ve bu çocuğun 14 yaşında olmasına rağmen sana toz attıracağına eminim. Bu çocuk 14 yaşında hepinizden önce (discord kurman sistemi ondan önce yaptığın anlamına gelmez) sistemi 0'dan kendisi yapıp PHP kısmında destek aldı.
Emin ol project63 zamanında gelen her türlü geliştirmede Mustafa yapıyordu ve cayır cayır çalışıyordu sistemi her türlü geliştiriyorlardı.
Ne hikmetse sana arkadaşım diyen adamların hiçbirini tanımıyorsun asıl komiklik burda başlıyor.

Gönderilen WebHook mesajını editlemekle sen yapmış olmuyorsun akıllanın artık.
AHHAHA kimmiş Bana Arkadaşım Diyen Adam ? Sİzin çekememezliğiniz Beni Çok Sevindirdi

DF
Ip ile kaydediyorsunuz Bios ile sonra çalışıyor diye lisans sistemini tanıtan bir adamdan ne beklersin ki.
Senin sistemin ne böyle akıllı zeka küpü mü adamın Bios numarasını alıp onun olup olmadığını anlayacak detay istesek veremiyorsun.
Zamanında photoshopdan telefon yapıp satanlar gibisin. xD

DF
Şuana Kadar Hiç Bir Müşterim Sorun Yaşamadiki Biz Piyasaya Sürmeden Önce Her Türlü Testlerini Yapmış Bulunmaktayız

Yaptığın testleri anlatır mısın biraz bide onları dinleyelim?

DF
Ip ile kaydediyorsunuz Bios ile sonra çalışıyor diye lisans sistemini tanıtan bir adamdan ne beklersin ki.
Senin sistemin ne böyle akıllı zeka küpü mü adamın Bios numarasını alıp onun olup olmadığını anlayacak detay istesek veremiyorsun.
Zamanında photoshopdan telefon yapıp satanlar gibisin. xD
Açık Kaynak Kodunu Neden Gösteriyim O Kendi Yaptığını Veyada Başkasından Aldığı şeyi Paylaştı Bunlar yayılcak ve Bununla Beraber Açıklarıda Çıkıcak Hayatta hiç Bir Başarası Olmayan İnsanlardan Birini İlan Ediyorum Senı

DF
Şuana Kadar Hiç Bir Müşterim Sorun Yaşamadiki Biz Piyasaya Sürmeden Önce Her Türlü Testlerini Yapmış Bulunmaktayız

Yaptığın testleri anlatır mısın biraz bide onları dinleyelim?
Çalışmama Durumu,Hata Durumu,Aktifken Çalışmama Durumu Vs. Bunu Anlamıyacak Kadar Geri Kafalıysan Bilemem

DF
Cidden kendini bir şey sanmana çok dikkat ediyorum. Bu mecrada hazır altyapı alıp satan insanlar gördüm sustum şu anda 10 referansı var millete acıyorum. Buranın eski moderatörüyken tasarımcıyım diye konu açanlara ben bakıyorum yarısı hazır mc banner kullanım 10tl satanlar sen de onlardansın devam. Ayrıca şunu da belirteyim Mustafa sistem ilk çıktığında fivemturk için PHP test hesabı açıp test etmemizi sağlamıştı sende var mı o cesaret?

DF
Çalışmama Durumu,Hata Durumu,Aktifken Çalışmama Durumu Vs. Bunu Anlamıyacak Kadar Geri Kafalıysan Bilemem
OHAAAA DANDİK BİR PAKETTEN ÇALIŞMAMA MI ?!!?!?!??!!?!?!?

Hala cevap veremiyorsun IP PHP üzerinden belirtildi veriyi PHP'den çektirdin sistem IP uyuşuyor mu uyuşmuyor mu çektiği veriden halleder ama Bios seri numarası belirtmeden nasıl adamın bios seri numarası uyuşuyor uyuşmuyor anlıyor sistemin detay ver

Sıkıyon bari bişiyler bil öyle sık

DF
Konuyu incelediğimde çok fazla karşılıklı bir şekilde tartışma olduğunu gördüm ve dikkatimi çekenleri söylemek istiyorum "Ergen, 14 yaşında, ben daha çok bilgiliyim, ben daha iyisiyim" gibi şeyler gördüm ve buna cevap olarak şunu söylemek istiyorum "Akıl yaşta değil, baştadır." birisinin yaşıyla ve bilgisiyle dalga geçmek, aşağılamak acizliktir. Konu, kişilerin uzlaşmaya gitmediği ve konu altında tartışmaya yönelik konuştukları için kapatılmıştır.

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!